Mihai87 Postat Noiembrie 10, 2021 Partajează Postat Noiembrie 10, 2021 Salutare, am si eu o bormasina pe acumulator si am doua piese prajite , mai exact 2 x K3435 , intrebare exista un inlocuitor? nu gasesc in romania K3435 Merci mult Link spre comentariu
vily Postat Noiembrie 10, 2021 Partajează Postat Noiembrie 10, 2021 Pai nu se mai fabrică. Cauți un înlocuitor după datele de catalog. Link spre comentariu
Mihai87 Postat Noiembrie 11, 2021 Autor Partajează Postat Noiembrie 11, 2021 3 hours ago, dumitrumy said: merci mult problema este ca nu se gaseste in romania Link spre comentariu
Mircea Postat Noiembrie 11, 2021 Partajează Postat Noiembrie 11, 2021 Ai depus ceva efort sa faci click pe Adelaida.ro si sa cauti Mosfetul recomandat de colegul Mitica? Link spre comentariu
validae Postat Noiembrie 11, 2021 Partajează Postat Noiembrie 11, 2021 În afară de faptul că se găsesc echivalente la orice, trebuie să ştii că e foarte posibil să mai ai şi alte defecte în afară de acele tranzistoare.Asta din experienţă ţi-o spun... Link spre comentariu
Mihai87 Postat Noiembrie 11, 2021 Autor Partajează Postat Noiembrie 11, 2021 4 hours ago, validae said: În afară de faptul că se găsesc echivalente la orice, trebuie să ştii că e foarte posibil să mai ai şi alte defecte în afară de acele tranzistoare.Asta din experienţă ţi-o spun... Merci mult 7 hours ago, Mircea said: Ai depus ceva efort sa faci click pe Adelaida.ro si sa cauti Mosfetul recomandat de colegul Mitica? Am depus stai linistita , oricum ce ai incercuit tu nu este ce trebuie merci oricum Link spre comentariu
vily Postat Noiembrie 11, 2021 Partajează Postat Noiembrie 11, 2021 Pune o poză cu placa. O să îți caut un echivalent mai pe seară. Acum nu am timp. Link spre comentariu
vily Postat Noiembrie 11, 2021 Partajează Postat Noiembrie 11, 2021 (editat) Uite, asa pe repede inainte. Aici ai datele de catalog ale decedatului. Le descarci. Aici ai o pagina de la un distribuitor de componente. Am ales tipul de tranzistor si doua tensiuni de baza. Restul le bifezi dupa datasheet si indentifici un echivalent. Dupa aceea il cauti pe la magazinele din tara. Succes! --------------- Hint. STPxxx IRFxxx Cred ca-l gasesti si aici , pe forum. Editat Noiembrie 11, 2021 de vily Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum