Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Pareri amplificatoare

Călinfurtun

Postări Recomandate

• Răspunsuri 22
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• vily

5

• Călinfurtun

5

• franzm

4

• Усилитель

4

Amplificatorul şi incintele ţi le alegi singur, din considerente pur subiective.Cam ca şi soţia...nu vrei să ţi-o aleagă altcineva.

Nu întreba pe altcineva ,,cum se aude amplificatorul X ?,, fiindcă nu auzim toţi la fel...şi nici nu avem preferinţe identice.

Dacă pentru alegerea unui tv e suficient să faci o vizionare, ce poate fi realizată şi într-un magazin dedicat, ascultarea unui amplificator nu e la fel de uşor de realizat.Altfel va suna în locuri diferite, acustica diverselor camere fiind diferită.Contează foarte mult incintele folosite.Un inginer al cărui nume nu mi-l amintesc acum, scria într-o carte despre incinte că o incintă acustică de calitate e cea mai importantă piesă dintr-un lanţ acustic.Degeaba ai un amplificator ,,high-end,, cu 0,00001% distorsiuni, dacă asculţi pe o incintă care zbârnâie din toate încheieturile....

Link spre comentariu

Fireste ca sunt chinezarii "din alea".  Insa isi fac treaba pt care au fost proiectate - exact cum scria Vily:  "Ce pretentii sa ai de la niste cutii cu Bluetooth ,WI-FI si difuzoarele gramada?   Se aud si gata. Sunt perfecte pentru ce au fost gandite."

Daca vreti un sistem pe care sa ascultati muzica cat de cat decent, trebuie sa va orientati spre ceva SH,  compus din elemente separate (boxe pasive, amplificator stereo, sursa de semnal).  Si va va costa de cel putin 3-4-5 ori cat acele chinezarii noi.

Link spre comentariu

Cu ceva munca de cautare , studiu si ceva noroc se poate gasi pe olx ceva decent dar deajuns pt locuinta /apartament la 5-600 lei.Ba cred ca pot suna mai bine decat "noutatile "din zilele de azi .

As cauta boxa pe 3 cai cu dif de bas min 20cm , amplif japonez vintage ,neumblat care scrie ca merge perfect .

https://www.olx.ro/d/oferta/amplificator-audio-stereo-vintage-yamaha-ax-397-made-in-japan-IDf5bMm.html#1400148036

https://www.olx.ro/d/oferta/aiwa-sx-e9-boxe-120-w-3-cai-IDcO8VN.html#f049369a36

https://www.olx.ro/d/oferta/boxe-vintage-bekton-3-cai-IDdScBU.html#28695c6595

astea doar la prima cautare....primele pagini.

Link spre comentariu

Nu, mie imi trebuie ceva mic, compact, dar care sa se auda bine. Cred ca s-ar auzi mai bine acel magnat, ca are si difuzor de bas pe langa cele doua difuzoare de banda larga.

Link spre comentariu

Ia-l, vezi daca-ti place si daca nu, îl trimiti înapoi la timp.

Varianta indicata de coleg (Magnat Active 2000) nu e mult mai mare si e mai versatila. Si probabil ca se aude mai bine. Dar e ceva mai scumpa. Daca ar avea sub-out, precum concurenta, mi le-as pune pe birou.

Editat de franzm
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări