Mosu Tuti Postat Noiembrie 2, 2007 Partajează Postat Noiembrie 2, 2007 Caut TUB DE OSCILOSCOP 8LO4I care lipseste de la un C1-49. Tubul este rectangular si are 14 pini. Cineva imi ofera un 8LO26 dar nu gasesc nicaieri parametrii tuburilor. Vreau sa stiu daca sunt interschimbabile. Am mare nevoie de consultanta tehnica. Daca se incumeta cineva sa ii adapteze un alt tub sunt dispus sa platesc cinstit tubul si inlocuirea. Am ajuns ca din doua osciloscoape sa nu am nici unul. Sunt fara maini. Orice idee este buna. Mosu Tuti. Link spre comentariu
vio2007 Postat Noiembrie 2, 2007 Partajează Postat Noiembrie 2, 2007 In almanahul Tehnium 1990 sunt prezentate tuburi catodice rusesti pentru osciloscoape, la pag 140 si 152 . Link spre comentariu
Mosu Tuti Postat Noiembrie 2, 2007 Autor Partajează Postat Noiembrie 2, 2007 Multumesc mult vio2007 dar se pare ca 8LO4I este un tub mai special ? Colegul care ma poate ajuta are un tub 8LO26, pe care nu l-am gasit pe nicaieri. Totusi voi posta copiile dupa extrasul de catalog, ca poate mai are cineva nevoie si nu are Almanahul Tehnium / 1990. Daca mai este cineva care ma poate ajuta cu 8LO4I, astept orice varianta. Cu multa stima Mosu Tuti. Link spre comentariu
d2134 Postat Noiembrie 2, 2007 Partajează Postat Noiembrie 2, 2007 Tubul 8LO4I este cu ecran rotund. Vezi si in desenul din tehnium unde este notat fi 80,5 si in pozele de aici: http://cgi.cafr.ebay.ca/8LO4I-Russian-Cathod-RAY-TUBE-for-oscilloscope-NOS_W0QQitemZ260169738306QQihZ016QQcategoryZ50598QQcmdZViewItem Se poate ca masca de la osciloscop sa fie rectangulara, unele osciloscoape sovietice sunt astfel facute. Este mai special fiindca are postaccelerare. Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 2, 2007 Partajează Postat Noiembrie 2, 2007 Tubul 8LO4I este cu ecran rotund. Da, asa este. :bere: Link spre comentariu
techs Postat Noiembrie 13, 2007 Partajează Postat Noiembrie 13, 2007 Am un tub 8LO29I, nou, in cutia originala :supz: Nu are soclu. Spune daca te intereseaza. Link spre comentariu
Vizitator trioda Postat Ianuarie 14, 2008 Partajează Postat Ianuarie 14, 2008 Caut TUB DE OSCILOSCOP 8LO4I care lipseste de la un C1-49. Tubul este rectangular si are 14 pini. Cineva imi ofera un 8LO26 dar nu gasesc nicaieri parametrii tuburilor. Vreau sa stiu daca sunt interschimbabile. Am mare nevoie de consultanta tehnica. Daca se incumeta cineva sa ii adapteze un alt tub sunt dispus sa platesc cinstit tubul si inlocuirea. Am ajuns ca din doua osciloscoape sa nu am nici unul. Sunt fara maini. Orice idee este buna. Mosu Tuti.Salut,Am eu 8LO4I [email protected] Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum