cornel1962 Postat Decembrie 24, 2021 Partajează Postat Decembrie 24, 2021 Acum 3 minute, dumitrumy a spus: Multumesc, vad ca este din Buzau, o sa coste si transportul. ...eu am luat se la SE2000, dar zic că este ok și cea de 1 cm. Dacă aveți mai multă , merg doua benzi( una langa alta ) Link spre comentariu
dumitrumy Postat Decembrie 24, 2021 Partajează Postat Decembrie 24, 2021 Salut, eram exact la ei pe pagina dar nu am stiut la ce categorie sa caut. O sa mergem luni pe acolo, multam. Link spre comentariu
dumitrumy Postat Decembrie 30, 2021 Partajează Postat Decembrie 30, 2021 Salut, au cam ramas urme de adeziv pe tabla metalica. Ati folosit un diluant ? Link spre comentariu
adydep Postat Decembrie 30, 2021 Partajează Postat Decembrie 30, 2021 Nea Mitică,eu ți-am zis să pui silicon sanitar transparent,și atunci nu mai curățai nimic. Acum o să-ț belești buricele degetelor frecând cu diluant,eu am pățit-o pe pielea mea,de aia spun. Mai bun decât diluantul e Decarbusolv(soluția de curățat) carburatoare ,îl găsești la piese auto 15 lei litrul. Link spre comentariu
dumitrumy Postat Decembrie 30, 2021 Partajează Postat Decembrie 30, 2021 Cu ceva chin (pus fire in loc de conectori intre 2 barete) asa lumineaza China: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum