modoran Postat Decembrie 22, 2021 Partajează Postat Decembrie 22, 2021 Nu vinde emag barete, cititi bine ce bisnitar vinde baretele alea de fapt, posibil sa fie mai ieftin direct la bisnitar, nu mai ia emag comision Link spre comentariu
iuliantv Postat Decembrie 22, 2021 Partajează Postat Decembrie 22, 2021 Acum 2 ore, dumitrumy a spus: Pai de doua trei am avut doar cate un led de inlocuit. Nici prin cap nu-mi trecea sa inlocuiesc baretele. Probabil si acum este tot un led, nu l-am desfacut. Personal nu mai doresc inlocuirea ledului din 2 motive: unul este sanatatea iar al doilea este ca fratele nu are rabdarea mea si a ciobit un pic coltul ecranului. Din BUC nu cunosc decat pe Sergiu de pe forum si fratele nu vrea sa mai dea bani in plus, mai ales ca lui i s-a parut usoara demontarea si montarea (mie nu). Nu am depanat niciun tv led pt straini. Am primit acum un LG de 81 cm de la un vecin (a renuntat la el), l-am deschis de curiozitate si din 18 leduri de 6V doar unul se mai aprindea. Chiar nu inteleg cum s-a putut intampla daca toate erau in serie pt ca unele aveau rezistenta mica dar altele nu se aprind nici la 10V. La asa defect cred ca este greu sa nu te gandesti la barete. sursa de curent constant cam asa se manifesta,da curent pana la ultimul led(se auto ajusteaza in functie de consumul ce cade pe ea,bineinteles ca are o plaja -+) Link spre comentariu
dumitrumy Postat Decembrie 22, 2021 Partajează Postat Decembrie 22, 2021 Acum 2 ore, modoran a spus: Nu vinde emag barete, cititi bine ce bisnitar vinde baretele alea de fapt, posibil sa fie mai ieftin direct la bisnitar, nu mai ia emag comision Lipsa de activitate si sanatatea te fac sa nu mai actionezi "standard". Culmea ca altadata cautam date despre furnizor dar acum am omis. Acum am vazut ca este o firma din Buzau, nu cred ca este mai motata decat cea de pe M. Domnului. Dar cine e fraier, plateste, altfel cum ar supravietui baietii cu initiativa. O gaura de 100 lei. Link spre comentariu
vizicon Postat Decembrie 23, 2021 Partajează Postat Decembrie 23, 2021 Da este din Buzău ,coletul e trimis de firma direct prin DPD .eu am primit ieri un colet si am datele furnizorului ,baretele sunt OK pe aluminiu si banda termoconductoare . Link spre comentariu
modoran Postat Decembrie 23, 2021 Partajează Postat Decembrie 23, 2021 Ce firma este asta ? Ca nu pot fi prea multe in Buzau ... Link spre comentariu
dumitrumy Postat Decembrie 23, 2021 Partajează Postat Decembrie 23, 2021 1 oră în urmă, vizicon a spus: Da este din Buzău ,coletul e trimis de firma direct prin DPD .eu am primit ieri un colet si am datele furnizorului ,baretele sunt OK pe aluminiu si banda termoconductoare . Salut, e vorba de același tip de barete? Comanda direct la ei este mai ieftina ca la emag? Link spre comentariu
tehtronics Postat Decembrie 23, 2021 Partajează Postat Decembrie 23, 2021 (editat) https://www.electrosite.ro/cumpara/barete-led-lg-47-inch-set-12-barete-4-si-5-leduri-47ln5700-uh-6916l-522 Verifica cu atentie compatibilitatea... Editat Decembrie 23, 2021 de tehtronics Link spre comentariu
dumitrumy Postat Decembrie 23, 2021 Partajează Postat Decembrie 23, 2021 Multumesc, am intrat si la ei dar fratele meu facuse deja comanda. Ce nu imi place acolo: Fara banda dublu adeziva termoconductoare lipita pe spate . Fata de ce a spus colegul înainte: ,,baretele sunt OK pe aluminiu si banda termoconductoare,, . Link spre comentariu
validae Postat Decembrie 23, 2021 Partajează Postat Decembrie 23, 2021 Dacă nu au adeziv termoconductor, eu vă sfătuiesc să puneţi între ele şi şasiu pastă termică siliconică şi dacă au găuri de fixare le fixaţi cu câteva şuruburi.Vor fi mult mai bine răcite astfel.Am făcut asta la ultimele două tv-uri.Nu trebuie pe toată suprafaţa unsă, ci doar câţiva centimetri sub fiecare led. Chiar dacă nu au găuri de fixare din loc în loc, se pot fixa cu şuruburi autofiletante mici, prin intermediul unor şaibe izolante.E mai mult de muncă, dar merită efortul... Link spre comentariu
dumitrumy Postat Decembrie 23, 2021 Partajează Postat Decembrie 23, 2021 Maine vrea sa-l desfacem, eu nu prea am dispozitie. Cred ca trebuia sa intreb aici ce ventuze ar fi bune de la EMG, le comanda odata cu baretele. Link spre comentariu
validae Postat Decembrie 23, 2021 Partajează Postat Decembrie 23, 2021 Nu am folosit ventuze la niciun tv, indiferent de dimensiuni şi nu am spart vreunul.Când tv-urile sunt prea mari ca dimensiuni, dau rama panelului jos, apoi întorc cu grijă tot tv-ul cu faţa în jos şi-l pun pe o suprafaţă dreaptă dar acoperită de ceva moale.Apoi ridic doar şasiul (capacul metalic ce susţine baretele), iar panelul de sticlă rămâne jos.La montare fac invers, pun capacul cu foliile de polarizare şi dispersorul peste panelul aflat pe masă şi ridic apoi tot ansamblul simultan doar de o parte, practic ,,basculând,, panelul peste suport.Oricum, e o operaţiune riscantă şi trebuie mână sigură.Un coleg de serviciu ia panelurile de margini ca pe o foaie de carton şi le manipulează fără probleme, a schimbat mult mai multe decât mine fără rateuri şi fără ventuze.Geamul panelului are o anumită flexibilitate şi riscul cel mai mare e de fapt ca să nu-l loveşti cu marginile de suport, sau de alte obiecte dure.Mai ales colţurile şi benzile flexibile fiind mai fragile. Link spre comentariu
dumitrumy Postat Decembrie 24, 2021 Partajează Postat Decembrie 24, 2021 Oroare, acum a adus baretele si nu au banda adeziva. Am vazut una la MEG dar nu stiu daca ajunge 1cm latime. Link spre comentariu
adydep Postat Decembrie 24, 2021 Partajează Postat Decembrie 24, 2021 Nea Mitică,pune silicon alb transparent,merge brici. Link spre comentariu
iuliantv Postat Decembrie 24, 2021 Partajează Postat Decembrie 24, 2021 1 oră în urmă, dumitrumy a spus: Oroare, acum a adus baretele si nu au banda adeziva. Am vazut una la MEG dar nu stiu daca ajunge 1cm latime. daca tin mine bine are Codrut Link spre comentariu
dumitrumy Postat Decembrie 24, 2021 Partajează Postat Decembrie 24, 2021 Multumesc, vad ca este din Buzau, o sa coste si transportul. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum