Alin P Postat Noiembrie 9, 2021 Partajează Postat Noiembrie 9, 2021 Nu reusesc sa gasesc informati despre bara led model CX28D06-ZC21FG-02,E320262,PN303cx280033 multumesc Link spre comentariu
validae Postat Noiembrie 9, 2021 Partajează Postat Noiembrie 9, 2021 Vezi prin siturile de mai jos. Dacă nu găseşti, trimiţi o poză cu zona codului şi bareta la dl. Bădilă (Ledydep Alba Iulia).0749-02.02.02. https://www.google.com/search?sxsrf=AOaemvL3LliEK7pT_I1OuMYlMz_5zdp9dw:1636453225147&source=univ&tbm=isch&q=CX28D06-ZC21FG-02&fir=adUbXcwzKciWcM%2ClLDbE7mWffGKxM%2C_%3BQh4M6AI05terFM%2CnM3C4ZL1yWAEuM%2C_%3BYdubGn_EaWbtYM%2ClLDbE7mWffGKxM%2C_%3BpGO_9TwXCwQthM%2ClLDbE7mWffGKxM%2C_%3BG5cSCBQRiXuV9M%2CiDJa3NCcVXRWBM%2C_%3BdfZFAoCz7b9c-M%2ClLDbE7mWffGKxM%2C_%3BPZOt_j5xlWQ6eM%2ClLDbE7mWffGKxM%2C_%3BWvz9jacpamBrOM%2C-jUfOHbFK_K5OM%2C_%3BeDuAR7bqIm9t-M%2Ct1UJz5L3dRVYeM%2C_%3BsuZ9dXhvB8ixNM%2C-jUfOHbFK_K5OM%2C_&usg=AI4_-kSZpO5WlNkX9uB38a5eeAceHjxJ7g&sa=X&ved=2ahUKEwipgLSph4v0AhVPtaQKHWvtCUIQ7Al6BAgcEA8&biw=1366&bih=626&dpr=1 Link spre comentariu
dumitrumy Postat Noiembrie 27, 2021 Partajează Postat Noiembrie 27, 2021 Salut, ce LED din cele 3 pot pune la un LG? Link spre comentariu
naetv Postat Noiembrie 27, 2021 Partajează Postat Noiembrie 27, 2021 Cele din mijloc nu par pentru tv - mai groase si este posibil sa atinga lupa de led , plus conexiunea pe capete - celelalte in functie de cum au plusul pe partea mai mare sau mai mica raportat la cerintele baretelor originale . Nu toate lg-urile au folosit acelasi tip de leduri - mai este si nuanta de alb :cald sau rece . la scimbarea tuturor ledurilor nu mai conteaza nuanta doar conexiunea plus minus , presupun ca nu sunt leduri de 6v pe barete , folosite si ele de LG Link spre comentariu
dumitrumy Postat Noiembrie 27, 2021 Partajează Postat Noiembrie 27, 2021 Multumesc pt răspuns. Am înlocuit 4- 5 buc in mai mult de 1 an si sunt de 3v. Le-am primit de la un coleg depanator si nu mi-am pus problema tipului de culoare. Sunt singurele inlocuite la tv-ul fratelui de aceea nu cunosc bine problema. Stiu ca sunt de la SUPER, a fost fratele acolo si nu mai au. Acestea le-am gasit tot pe M. Domnului dar nu stiu care ar fi bune. La SUPER au 3537, acestea diferă vad si la dimensiune. În cel mai rau caz iau ambele culori si compar cu un led din tv. Link spre comentariu
dumitrumy Postat Decembrie 22, 2021 Partajează Postat Decembrie 22, 2021 Nu am tinut cont de recomandarile de pe forum si acum a venit a patra oara cu tv-ul fara lumina. Ne-am hotarat sa inlocuim baretele. INTREBAREA este urmatoarea: sa cumpere baretele de 270 lei de la EMG sau cele de 174 lei de pe Maica Domnului (MEGA)? Multumesc! Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Decembrie 22, 2021 Partajează Postat Decembrie 22, 2021 postati modelul de Lg ,daca vreti sa fiti ajutat ca la carte... Link spre comentariu
dumitrumy Postat Decembrie 22, 2021 Partajează Postat Decembrie 22, 2021 LG 47LN5400. Cei de la EMG au o poza mai clara si nu pare chinezism dupa ce se distinge pe marcaj. Link spre comentariu
cornel1962 Postat Decembrie 22, 2021 Partajează Postat Decembrie 22, 2021 Va salut, aveți plita pentru led-uri ? Link spre comentariu
iuliantv Postat Decembrie 22, 2021 Partajează Postat Decembrie 22, 2021 1 oră în urmă, dumitrumy a spus: LG 47LN5400. Cei de la EMG au o poza mai clara si nu pare chinezism dupa ce se distinge pe marcaj. deobicei pozele sant reprezentative,in specificatii vad ca e trecut ,,pe suport de aluminiu,, si as zice ca sant cele din poza,care par originale pe folie de cupru,dar totusi i unele cazuri sa dovedit,ca unele chinezesti sant mai bune,in special cele pe aluminiu Link spre comentariu
dumitrumy Postat Decembrie 22, 2021 Partajează Postat Decembrie 22, 2021 Acum 2 ore, cornel1962 a spus: Va salut, aveți plita pentru led-uri ? Salut, nu am dar nici nu mai dorim inlocuirea ledurilor. Cum am spus, a mai avut parca 4 interventii si s-a saturat sa-l tot plimbe la 4-6 luni. Chiar voi depanatorii profesionisti recomandati inlocuirea baretelor si am zis sa va urmez sfatul. Link spre comentariu
validae Postat Decembrie 22, 2021 Partajează Postat Decembrie 22, 2021 Eu am avut un caz în care am schimbat un singur led unui coleg de serviciu la un LG şi după cam două luni i s-a ars altul.M-am jurat de atunci că chiar dacă găsesc un singur led e defect, o să schimb toate baretele indiferent de costuri.Chiar dacă în alte cazuri am schimbat doar unul sau două leduri şi tv-urile respective au peste doi ani fără probleme.E de evitat să desfaci panelul des, riscul e prea mare comparativ cu 100-200 Lei cât pot costa acum toate baretele.... Link spre comentariu
iuliantv Postat Decembrie 22, 2021 Partajează Postat Decembrie 22, 2021 Acum 4 minute, dumitrumy a spus: Salut, nu am dar nici nu mai dorim inlocuirea ledurilor. Cum am spus, a mai avut parca 4 interventii si s-a saturat sa-l tot plimbe la 4-6 luni. Chiar voi depanatorii profesionisti recomandati inlocuirea baretelor si am zis sa va urmez sfatul. la lg e recomandat inlocuirea baretelor,rareori e de durata inlocuirea doar a ledurilor defecte,sa inlocuiesti atatea leduri,nu se merita la cat a ajuns pretul baretelor,acum vre-o 5 ani cautasem pentru un 42lnxx si erau 75lei bareta,deci 750lei(7 milioane si 500lei) atunci era mult ma ieftin inlocuirea ledurilor Link spre comentariu
dumitrumy Postat Decembrie 22, 2021 Partajează Postat Decembrie 22, 2021 Pai de doua trei am avut doar cate un led de inlocuit. Nici prin cap nu-mi trecea sa inlocuiesc baretele. Probabil si acum este tot un led, nu l-am desfacut. Personal nu mai doresc inlocuirea ledului din 2 motive: unul este sanatatea iar al doilea este ca fratele nu are rabdarea mea si a ciobit un pic coltul ecranului. Din BUC nu cunosc decat pe Sergiu de pe forum si fratele nu vrea sa mai dea bani in plus, mai ales ca lui i s-a parut usoara demontarea si montarea (mie nu). Nu am depanat niciun tv led pt straini. Am primit acum un LG de 81 cm de la un vecin (a renuntat la el), l-am deschis de curiozitate si din 18 leduri de 6V doar unul se mai aprindea. Chiar nu inteleg cum s-a putut intampla daca toate erau in serie pt ca unele aveau rezistenta mica dar altele nu se aprind nici la 10V. La asa defect cred ca este greu sa nu te gandesti la barete. Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Decembrie 22, 2021 Partajează Postat Decembrie 22, 2021 stimate domn ...nu va imbatati cu apa rece cu emagul lui peste prajit ! la acest model de tv , fabricantul a decis sa le organizeze in 12 barete , cu un total de 54 leduri . setul original LG de la mama lui are pretul zero la furnizor 615 ron , cu tva inclus ...si asta fara transport si fara nici un fel de adaos ... iar setul echivalent are pretul zero de 133 ron , in aceleasi conditii . avind in vedere cele de mai sus , credeti cumva ca face emagul pomeni si vinde un set de 615 ron cu 270 ron ? raspuns corect ...never-ever . tot o chinezarie primiti la 270 ron , numai ca e trecuta prin mai multe miini si fiecare isi pune partea lui . din punctul meu de vedere , 174 este mai aproape de 133 decit de 270 ... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum