Costy George Postat Noiembrie 8, 2021 Partajează Postat Noiembrie 8, 2021 Salut. Trebuie sa construiesc un robot ce mentine o distanta fata de peretele lateral. Am gasit la cineva pe yt fix ce aveam nevoie(am atasat codul program si link-ul de yt). Am cumparat piesele(2 senzori ultrasonici HC-SR04, Arduino Uno , driver motor L298N) , le-am montat. Iar cand sa compilez programul pe arduino , a aparut surpriza neplacuta , erori la biblioteci. Eu nu prea ma pricep asa mult la programare,dar acum am aflat ca acele biblioteci folosite ar fi unele proprii. Ma puteti ajuta cu "repararea" acestui program? Sau crearea acelor bibliotecilor ? Va rog ! https://drive.google.com/file/d/1GQheSFbl3QO7mpBpgn80NgP0nyXhFBwb/ Link spre comentariu
validae Postat Noiembrie 8, 2021 Partajează Postat Noiembrie 8, 2021 Am mutat la Servicii ElectroJob, fiindcă la nivelul ăsta nu prea găseşti ajutor gratuit.Probabil e un proiect de diplomă şi dacă nu ai idee cum să-l duci la capăt (deşi ar trebui fiindcă va fi meseria ta) atunci ţi-l face cineva contra cost. Link spre comentariu
Costy George Postat Noiembrie 8, 2021 Autor Partajează Postat Noiembrie 8, 2021 Salut. Da este ok. Totusi nu este proiect de diploma. Dar fiind la profil de automatizari ,programul cu PID este mult mai folositor pentru mine. Daca nu reusesc sa o scot la capat , voi face implementare doar cu if-uri pentru distanta masurata. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum