Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Kit bicicleta electrica de la Rocco Piese

Terry34

Postări Recomandate

Rocco Piese   acesta este un site unde se vand multiple piese si kituri, motoare etc. Retur se poate face dupa completarea unui formular online, banii inapoi dupa multe zile prin cont bancar, nu au sediu magazin, decat site online,

am cumparat un kit de 350 W fara baterie, cu roata de 28 inch de la ei, dupa ce am cumparat multe produse de la ei, fiind client vechi eu.

Surpiriza.....vine un kit cu motorul montat pe o roata de 26 inch, manerul de acceleratie fara capac maner, fara suruburi la cutia de controller, si...fara senzorul Hall de la motor, cel de la pedalier este. Cutia nu a fost resigilata , asa probabil a venit din China.

primul de la ei a zis ca am vorbit cu el si o sa asculte convorbirea inca odata si ca imi va trimite roata sa o schimbam.....

Apare a doua zi alt apel telefonic de la ei///zice altul ca am vorbit cu el, unul mai in varsta dupa voce....si imi spune ca nu au kit cu roata de 28 inch decat de 500W si ca ma costa 700 lei in plus, eu deja platisem 1150 lei.....

Aveti grija....e clar bataie de joc  si e singura data cand fac reclama negativa unui site online, nici macar nu am dorit banii inapoi, doar sa imi schimbe o roata cu motor!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 16
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Terry34

5

• vily

5

• bcristian

3

• modoran

3

Zile populare

Top autori în acest subiect

am comandat telefonic, mi s-a spus ca au, au reascultat convorbirea, problema e ca mint, amadoi care au sunat cica eu am vorbit cu fiecare din ei, nici macar nu stiu sa minta, 

nu sfatuiesc pe nimeni sa ia ceva de la ei, nu asa se pastreaza clientii sau se castiga, eu lucrez doar cu cash, nu vreau prin banca banii inapoi, o sa spitez eu o roata de 28 si o sa pun in functiune kit-ul.

Link spre comentariu

Pe site (in momentul asta) kit-ul de 350W si 1150 lei w cu roata de 26.

Iar faptul ca nu vand decat online e scris clar la contact, dintotdeauna (stiu pentru ca am mai cumparat de la ei de-a lungul timpului).

Ca atare normal ca nu pot nici sa dea bani inapoi cash.

Link spre comentariu
Acum 2 ore, Terry34 a spus:

nu sfatuiesc pe nimeni sa ia ceva de la ei, nu asa se pastreaza clientii sau se castiga, eu lucrez doar cu cash, nu vreau prin banca banii inapoi,

II obliga o mica chestie, cum ar fi legea sa nu poata returna banii decat intr-un cont bancar sau direct pe card daca s-a platit altfel.  Ce vrei tu este irelevant, magazinul este foarte ok, s-au oferit sa-ti dea banii inapoi, dar daca nu vrei asta e problema ta si doar a ta.

Link spre comentariu
Acum 2 ore, bcristian a spus:

Pe site (in momentul asta) kit-ul de 350W si 1150 lei w cu roata de 26.

El vrea 350W cu roată de 28 , configurație care nu există la vânzare. Doar 500w cu 28 care este și mai scumpă. 

Probabil o neînțelegere în momentul comenzii. 

Nu poți condamna vânzătorul dacă a acceptat returul fără discuții.

Restul seamănă cu țigăneala tipic românească , "eu lucrez cash". Ai văzut ce pățești când umbli cu numerar la tine și te fură careva când cazi de pe bicicletă aflat sub influența alcoolului.  Deschizi topic pe elforum.info și ceri bani membrilor.

Link spre comentariu

ba stiu bine ce am comandat, de aceea am recomandat sa reasculte comanda telefonica,  primul tip a acceptat sa imi schimbe doar roata cum era normal insa a doua zi a sunat altul mai in varsta si a marturisit ca nu au pe stoc cu roata de 28 inch decat cu motor de 500W....in momentul comenzii era pe stoc cu roata de 28 la 350W ceea ce mi se pare ok mie pentru aplicatia mea ca consum.

@vily ...da asa este dar sa fim seriosi din doua beri nu cade nimeni cu bicicleta decat daca strada este lasata in mizerie, cu nisip pe ea si ti se blocheaza pe nisip roata din spate, concluzia mea, dupa vizionarea evenimentului,de altfel de aceea nu mi-au oferit filmarea cand am cerut asta.

Editat de Terry34
Link spre comentariu

Comenzile nu se fac telefonic daca nu esti sigur ce produs vrei. Comanda normala si nu putea fi vorba de vreo neintelegere, scria acolo clar denumirea produsului.  Dar daca dai comenzi prin telefon si lucrezi doar cu cash mai apar si neintelegeri ...

Link spre comentariu

Sa zicem ca vanzatorul ar fi spus, in mod gresit, ca au combinatia respectiva.

Asta e, s-a facut o greseala. Neplacut, desigur, dar se intampla oricui.

Legea specifica metode de reparat eroarea, si vanzatorul s-a conformat imediat - deci nu i se poate reprosa ceva din punctul asta de vedere.

Ca magazinul nu lucreaza fizic cu clienti scrie clar pe site, si nu e vina lor ca initiatorul are pretentii care nici macar nu-s legale.

Link spre comentariu

Mai greu asta. Au programe de gestiune și bifează produsul din listă.  Nu poți ține minte tot ce ai la vânzare și dacă le ai în stoc.  

Cel care preia comenzile nu le notează pe o bucată de hârtie și nu răscolește prin depozit să vadă ce și cum.

Topic prostesc și nefondat. 

Link spre comentariu

inseamna ca in momentul comenzii telefonice eu am vorbit in alta limba si nu stiu ce inseamna eu 28 inch kit fara baterie...si dorinta de a vinde depaseste deficitul in stoc, dar si asa kitul lasa de dorit, am specificat....eu unul fiind client vechi al lor voi renunta sa mai cumpar de la ei, nu postez aici decat chestii importante, nu asa ca sa ma aflu in treaba si nu e prostesc, se poate intampla oricui care isi doreste sa cumpere ceva neaparat.

Editat de Terry34
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări