Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

controller tastatura

petre_s

Postări Recomandate

stie cineva ceva controller de tastatura ps/2 sau alta interfata care se gaseste mai usor RO? trebuie sa fac o tastatura cu vreo 40-50 de taste care sa comunice cu un PIC si acesta cu computerul. ar fi o varianta sa cumpar niste tastaturi si sa le scot controllerul dar ma gandeam ca gasesc exact un astfel de chip cu datasheet etc...

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• petre_s

3

• sofian

1

• one

1

• ditto

1

Top autori în acest subiect

in cautarile mele am dat si eu de acel site. dar poate nu m-am expimat prea clar.... vreau sa fac o tastatura speciala cu 49 de taste si am nevoie de un controller la care sa conectez o matrice de butoane si sa transmita fiecare tasta apasata catre uC. m-am gandit ca trebuie sa existe pe piata si astfel de circuite..lenea asta, era mai simplu pt mine cu un astfel de cip :Ddar pana la urma cred ca o sa fac cu un pic 16f876 cu portul A si B le configurez cumva si fac matricea..

Link spre comentariu
  • 4 ani mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări