petre_s Postat Noiembrie 1, 2007 Partajează Postat Noiembrie 1, 2007 stie cineva ceva controller de tastatura ps/2 sau alta interfata care se gaseste mai usor RO? trebuie sa fac o tastatura cu vreo 40-50 de taste care sa comunice cu un PIC si acesta cu computerul. ar fi o varianta sa cumpar niste tastaturi si sa le scot controllerul dar ma gandeam ca gasesc exact un astfel de chip cu datasheet etc... Link spre comentariu
petre_s Postat Noiembrie 2, 2007 Autor Partajează Postat Noiembrie 2, 2007 mai exact am 49 de taste Link spre comentariu
sofian Postat Noiembrie 2, 2007 Partajează Postat Noiembrie 2, 2007 uite aici destula documentatie Link spre comentariu
petre_s Postat Noiembrie 2, 2007 Autor Partajează Postat Noiembrie 2, 2007 in cautarile mele am dat si eu de acel site. dar poate nu m-am expimat prea clar.... vreau sa fac o tastatura speciala cu 49 de taste si am nevoie de un controller la care sa conectez o matrice de butoane si sa transmita fiecare tasta apasata catre uC. m-am gandit ca trebuie sa existe pe piata si astfel de circuite..lenea asta, era mai simplu pt mine cu un astfel de cip :Ddar pana la urma cred ca o sa fac cu un pic 16f876 cu portul A si B le configurez cumva si fac matricea.. Link spre comentariu
one Postat Noiembrie 5, 2007 Partajează Postat Noiembrie 5, 2007 Tastaturile acelea numerice nu se gasesc si cu interfata PS/2 ? Link spre comentariu
ditto Postat Februarie 15, 2012 Partajează Postat Februarie 15, 2012 V-am dat un mesaj pe pm. Astept un raspuns, multumesc Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum