vily Postat Noiembrie 12, 2021 Partajează Postat Noiembrie 12, 2021 Mai sus cineva a cerut poze cu interiorul. Consider că trebuia să le postați. Nu cred că a cerut prea mult. Nu credeți că trebuie să vă implicați Mai mult decât un UP aruncat din când în când? Ce vă împiedică să faceți niște poze la interior? Link spre comentariu
Усилитель Postat Noiembrie 12, 2021 Partajează Postat Noiembrie 12, 2021 (editat) Acum 23 minute, grosu99 a spus: A zis omu ca nu merge ? Poate e functional ! Si defect e mai bun decat DSO-ul ala ! In general astea chinenzesti merg la o cincime din caracteristicile declarate ! Acum ca sa vada cate ceva prin ampliful de casti ce va fi construit cred ca ajunge .... Eu am unul mai slab 138 , din cand in cand folosesc ,nu incalzesc Hamegu pt orice ..... Acum ,ceva fara tip ,fabricant ,fara schema ,si vechi ca naiba nu mi-ar trebui nici gratis. Am 4 osciloscoape in colectie ,unul este voblerscope . As fi curios cat a costat "scula "? Editat Noiembrie 12, 2021 de Усилитель Link spre comentariu
Tanase Ion Postat Noiembrie 12, 2021 Autor Partajează Postat Noiembrie 12, 2021 Acum 1 minut, vily a spus: Mai sus cineva a cerut poze cu interiorul. Consider că trebuia să le postați. Nu cred că a cerut prea mult. Nu credeți că trebuie să vă implicați Mai mult decât un UP aruncat din când în când? Ce vă împiedică să faceți niște poze la interior? Cu telefonul e mai greu de urcat poze pe forum Link spre comentariu
vily Postat Noiembrie 12, 2021 Partajează Postat Noiembrie 12, 2021 Pe prima cum ați reușit? Link spre comentariu
Tanase Ion Postat Noiembrie 12, 2021 Autor Partajează Postat Noiembrie 12, 2021 Scula e donata de cineva dar alte date nu gasesc nici pe ea si nici scris in ea iar cu pozele o sa incerc in sfarsitul acesta de saptamana cand sunt liber sa postez Link spre comentariu
grosu99 Postat Noiembrie 12, 2021 Partajează Postat Noiembrie 12, 2021 Acum 6 minute, Tanase Ion a spus: Scula e donata de cineva dar alte date nu gasesc nici pe ea si nici scris in ea iar cu pozele o sa incerc in sfarsitul acesta de saptamana cand sunt liber sa postez E functional osciloscopul sau nu ? Link spre comentariu
Tanase Ion Postat Noiembrie 12, 2021 Autor Partajează Postat Noiembrie 12, 2021 Acum 9 minute, grosu99 a spus: E functional osciloscopul sau nu ? Da e functional dar nu stiu daca e in parametrii nominali Link spre comentariu
BRANCA Postat Noiembrie 12, 2021 Partajează Postat Noiembrie 12, 2021 Tanase.Nu te supăra dar n-ai pus corect problema.Trebuia să spui din start că ai aparatul şi cauţi date!!Credeam că vrei să-l cumperi... Link spre comentariu
vily Postat Noiembrie 12, 2021 Partajează Postat Noiembrie 12, 2021 Prima poză este a osciloscopului tău? Link spre comentariu
adydep Postat Noiembrie 12, 2021 Partajează Postat Noiembrie 12, 2021 Oare e osciloscop?Pare a fi colonoscop. Link spre comentariu
QQme Postat Noiembrie 12, 2021 Partajează Postat Noiembrie 12, 2021 Osciloscopul in discutie,nu are nici o indicatie cifrica nici la frecventa nici la amplitudine,nu are CC,pentru a fi etalonat va trebue un generator audio-RFsi un alt osciloscop,,,este ceva pt. scolari si nu merita munca depusa contra rezultate. Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Noiembrie 12, 2021 Partajează Postat Noiembrie 12, 2021 (editat) In unele gospodarii cinta gaina , in alte gospodarii cinta cocosul ...Daca , Doamne fereste , il prinde nevasta-sa pe ce prostii da banii , sigur ii taie ouale si le baga in ciorba ...lampi si alte asemenea fieratanii ... Editat Noiembrie 12, 2021 de misuraelectronic Link spre comentariu
mac01 Postat Noiembrie 12, 2021 Partajează Postat Noiembrie 12, 2021 (editat) 1 oră în urmă, QQme a spus: este ceva pt. scolari si nu merita munca depusa contra rezultate. Sa fim un pic mai seriosi......un scolar nu poate construi un osciloscop, fie el si de frecventa mica. Constructia unui osciloscop necesita experienta multa...si fac pariu ca sunt multi dintre noi care nu pot sa reuseasca sau sa duca la capat aceasta constructie. Editat Noiembrie 12, 2021 de mac01 Link spre comentariu
vily Postat Noiembrie 12, 2021 Partajează Postat Noiembrie 12, 2021 Eu nici să îl folosesc nu știu prea bine , dar arată mișto pe masă. Link spre comentariu
Tanase Ion Postat Noiembrie 12, 2021 Autor Partajează Postat Noiembrie 12, 2021 Acum 36 minute, misuraelectronic a spus: In unele gospodarii cinta gaina , in alte gospodarii cinta cocosul ...Daca , Doamne fereste , il prinde nevasta-sa pe ce prostii da banii , sigur ii taie ouale si le baga in ciorba ...lampi si alte asemenea fieratanii ... Dl.@Misuraelectronic tot acid ati ramasmultumesc ptr "observatiile" din gospodaria mea care le-ati observat dar nu e treaba dv ce fac eu cu bani mei si pe ce ii dau, atia cat am putini sunt ai mei si mii gestionez asa cum pot nu e treaba nimanui sa mii "contabilizeze cineva" Iar despre "outele" chiar este interesul dv sa stiti daca ajung in ciorba? Nu pot sa fiu ironic si de aceia cu respect va doresc o zi buna si va rog eu din suflet nu imi lasati si de aceasta data o impresie "acida" despre dv Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum