Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cumpar transformatoare de linii tv Cromatic si modulul de alimentare plus alte piese

Metatron

Postări Recomandate

Buna ziua! Caut sa cumpar transformator de linii sau cateva transformatoare de linii pt. televizorul Cromatic. Pot fi si originale nemtesti cu conditia sa fie functionale. De asemeni sunt binevenite orice transformatoare de linii noi sau uzate cu conditia sa fie garantat functionale, facute in Romania daca mai detine cineva asa ceva. De asemeni caut sa mai cumpar si cele 2 portite din plastic care acopera tastatura de la tv Cromatic. De asemeni caut sa cumpar si modulul de alimentare care contine pe el tranzistorul BU 205 cel cu aripioarele din aluminiu. Daca cineva detine eventual sasie intregi de Cromatic sau alte pjese de Cromatic accept sa negociem. Multumesc si o zi buna!!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 15
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Metatron

13

• electrolivius

1

• PINTI

1

• Adrian_D

1

Top autori în acest subiect

Am modulul de alimentare atat de la Telecolor 3006/3007 cat si de la Cromatic ,dar si aici erau mai multe variante. De asemenea detin intr-o anumita locatie din sect.6 un Telecolor 5601 ce are sasiu de cromatic si acum multi ani era in perfecta stare de functionare.

Mai detin in provincie(Prahova) un TV. Cromatic defect.

Pt. alte informatii discutam prin mesagerie sau telefon.

Link spre comentariu

Salut!

Cred ca te pot ajuta, am 2 sau 3 sasie de cromatic, unul era functional, doar tubul era obosit.

Dar trebuie sa ajung la tara sa le scot de prin cutii sa vad starea lor, zac de cativa ani pe acolo.

Undeva pe duminica viitoare pot da raspuns si face poze, daca nu e graba.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

S a rezolvat partial problema mea. Rog pe cei care au detinut televizoare Cromatic si care mai au inca piese de la ele sa ma ajute contra cost evident, cu acea portita rabatabila din plastic striat care acopera tasterul/programatorul din fata dreapta jos a televizorului Cromatic. Multumesc!!

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...

Anunt valabil inca. Inca caut sa cumpar clapita de plastic care acopera tastatura la tv Cromatic si de asemeni caut sa cumpar transformator/transformatoare de linii de la tv Cromatic originale nemtesti sau rebobinate in Romania noi sau uzate nu conteaza,numai sa fie garantat functionale. Cine mai detine sasie de Cromatic sau de Telecolor 5601 care au acelasi traf sunt bineveniti. Multumesc!!

Editat de Metatron
Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări