NICA Postat Noiembrie 1, 2007 Partajează Postat Noiembrie 1, 2007 am transportat frigiderul si din greseala am calcat pe cablu si l-am smuls din cutia de borne.am pus cablul inapoi dupa papucii ramasi dar nu se mai aprinde becul.posibil sa fi sarit vreun jamper din cutia de borne caci are mai multe posibilitati de conectare.frigi e cu o usa ca arcticul romanesc iar congelatorul e la fel ca la arctic .daca are cineva o schema sau stie cum sa leg il rog sa posteze.multumesc. Link spre comentariu
Vizitator keta Postat Noiembrie 7, 2007 Partajează Postat Noiembrie 7, 2007 Se poate observa forma de cablu ce merge la contactorul de bec. Un fir ce vine de la priza este permanent conectat la bec iar celalalt trece prin acel contactor la celalalt fir ce vine de la priza. Link spre comentariu
NICA Postat Noiembrie 8, 2007 Autor Partajează Postat Noiembrie 8, 2007 da,in mod normal asa ar fi numai ca acolo sunt 3 fire si unul se pare ca are legatura cu termostatul.mai intra si intr-o cutie a termostatului si la iesire isi schimba culorile.oricum il mai desfac odata,ma uit mai atent si postez din nou.va multumesc Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum