Sabin88 Postat Noiembrie 5, 2021 Partajează Postat Noiembrie 5, 2021 Buna ziua! As dori un sfat cu privire la următoarea problema: TV Samsung UE40F5500AW 40", a devenit întunecat în partea inferioară. L-am desfăcut, iar cele 4 benzi LED din partea de jos nu functionează. Am schimbat benzile 3 și 4 între ele, iar acum cele 4 benzi de jos se aprind, iar cele 3 de sus (primele 3) nu funcționează. Benzile se aprind in momentul cand bag tv-ul în priză, fara a apasa butonul Power de pe telecomanda. Care ar fi cauza și cum as putea rezolva această problema. Multumesc! Link spre comentariu
validae Postat Noiembrie 5, 2021 Partajează Postat Noiembrie 5, 2021 Cumperi toate cele 7 benzi necesare şi le înlocuieşti pe toate.Altfel după câtva timp vor începe să se întrerupă din cele vechi. Eu am luat de aici:https://www.scribd.com/document/475739423/Oferta-leduri-si-barete-backlight-august-2020-pdf Link spre comentariu
CP 1 Postat Noiembrie 5, 2021 Partajează Postat Noiembrie 5, 2021 (editat) Ai raspunsul ceva mai jos, probleme la conectoarele led. Editat Noiembrie 5, 2021 de CP 1 Link spre comentariu
Costica Tv Postat Noiembrie 5, 2021 Partajează Postat Noiembrie 5, 2021 Acum 2 ore, Sabin88 a spus: Buna ziua! As dori un sfat cu privire la următoarea problema: TV Samsung UE40F5500AW 40", a devenit întunecat în partea inferioară. L-am desfăcut, iar cele 4 benzi LED din partea de jos nu functionează. Am schimbat benzile 3 și 4 între ele, iar acum cele 4 benzi de jos se aprind, iar cele 3 de sus (primele 3) nu funcționează. Benzile se aprind in momentul cand bag tv-ul în priză, fara a apasa butonul Power de pe telecomanda. Care ar fi cauza și cum as putea rezolva această problema. Multumesc! Codul de pe sursa de alimentare de ce nu l-ai postat aici ??? Link spre comentariu
Sabin88 Postat Noiembrie 6, 2021 Autor Partajează Postat Noiembrie 6, 2021 Multumesc mult pentru raspunsuri! Am incercat sa imbunatatesc contactele metalice din interiorul conectoarelor led, asa cum a descris colegul CP 1, insa problema persista. Codul sursei este BN44-00645A (L42S1_DSM). Link spre comentariu
Sabin88 Postat Noiembrie 6, 2021 Autor Partajează Postat Noiembrie 6, 2021 Revin cu rezolvarea: Am verificat din nou toate ledurile, iar unul aflat pe bareta a 3-a era ars, acesta fiind motivul pentru care primele 3 barete nu functionau. Urmeaza sa le inlocuiesc pe toate. Multumesc inca o data pentru raspunsuri! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum