grabiel Postat Noiembrie 5, 2021 Partajează Postat Noiembrie 5, 2021 Vand 20 bucati de acumulatori de laptop, diferite modele, pentru recuperare celule sau. Pretul pentru tot pachetul este de 150 lei, 7.50 lei/bucata. Din cauza faptului ca in ultima perioada am avut multe colete neridicate de la Posta sau curier, nu trimit in tara decat cu plata transportului sau integrala a coletului in avans. Poza: https://imgur.com/PfXu6l3 Link spre comentariu
validae Postat Noiembrie 5, 2021 Partajează Postat Noiembrie 5, 2021 Ce date de fabricaţie au în medie acele acumulatoare ? E bine de ştiut. Link spre comentariu
grabiel Postat Noiembrie 5, 2021 Autor Partajează Postat Noiembrie 5, 2021 Acum 23 minute, validae a spus: Ce date de fabricaţie au în medie acele acumulatoare ? E bine de ştiut. O sa ma uit sa vad daca scrie. Link spre comentariu
hamatdumitru Postat Noiembrie 5, 2021 Partajează Postat Noiembrie 5, 2021 Doresc eu acumulatorii. Discutam pe MP Link spre comentariu
grabiel Postat Noiembrie 5, 2021 Autor Partajează Postat Noiembrie 5, 2021 Acum 1 minut, hamatdumitru a spus: Doresc eu acumulatorii. Discutam pe MP Confirm rezervarea Link spre comentariu
grabiel Postat Noiembrie 9, 2021 Autor Partajează Postat Noiembrie 9, 2021 Acumulatorii au plecat catre hamatdumitru Subiect Inchis, multumesc. Link spre comentariu
Postări Recomandate