Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Sigla si Motto cu premii...

feri.visky

Postări Recomandate

Pai, pe strazi n-a fost nimic, dar in targ, da....si nu toti vanzatorii erau colorati...multe prostii in rest, prea deteriorate, sau chestii nu prea vechi...dar si radio-uri cu tuburi, poate nu neaparat de la ziua asta...

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Spitfire

5

• florinfloreanu

5

• feri.visky

3

• Dj_Dog

2

Top autori în acest subiect

Este bine sa fim pe faza, vor fi si aparate si TV. d2134 (sper ca am retinut bine) a propus ca inainte de "reciclare" aparatele sa fie oferite colectionarilor pentru salvare... buna idee

Link spre comentariu

Excelenta! Domnul Visky, ar fi important ca fiecare membru sa aiba o legitimatie, cu care sa demonstreze calitatea sa. Daca dvs., cu avocatul dvs. reusiti sa castigati dreptul nostru de a avea preemtiune in ceea ce priveste colectarea aparatelor pe tuburi, meritati statuie in viitorul Muzeu Radio! :yawinkle:

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...

Excelenta! Domnul Visky, ar fi important ca fiecare membru sa aiba o legitimatie, cu care sa demonstreze calitatea sa. Daca dvs., cu avocatul dvs. reusiti sa castigati dreptul nostru de a avea preemtiune in ceea ce priveste colectarea aparatelor pe tuburi, meritati statuie in viitorul Muzeu Radio! :yawinkle:

Am primit deja acceptul v-am emis un necesar de documente...
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări