feri.visky Postat Noiembrie 1, 2007 Partajează Postat Noiembrie 1, 2007 Pentru situl Asociatiei Colectionarilor Pro Radio Antic va rog frumos sa propuneti o sigla si un motto. Care sa exprime colectie, de epoca, radio, unde,tuburi etc. Ceva grafic frumos, expresiv, simplu... si pentru motto o vorba de duh ceva de genul: tubul nu-i ca teava... Premiul pentru sigla: Scheme de radioreceptoare vol. I si II. Premiul pentru motto: Scheme de mag si picupuri vol.I si II. (Ma bucur ca lista mebrilor asociatiei a fost descarcat de circa 70 ori cu toate ca nu am primit nici un replay macar de incurajare) Link spre comentariu
florinfloreanu Postat Noiembrie 1, 2007 Partajează Postat Noiembrie 1, 2007 ca motto ceva de genul: "tubes or not to be" Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Noiembrie 1, 2007 Partajează Postat Noiembrie 1, 2007 TUBES: the dream of all transistors Link spre comentariu
d2134 Postat Noiembrie 1, 2007 Partajează Postat Noiembrie 1, 2007 ca motto ceva de genul: "tubes or not to be" TUBES: the dream of all transistorsNu uitati ca e vorba de colectionari de aparate radio de epoca, nu de fani ai tuburilor.Primele radio receptoare au fost... solid state. Link spre comentariu
Spitfire Postat Noiembrie 1, 2007 Partajează Postat Noiembrie 1, 2007 Radio antic-o cutie pentru vesnicie. Link spre comentariu
florinfloreanu Postat Noiembrie 2, 2007 Partajează Postat Noiembrie 2, 2007 (Ma bucur ca lista mebrilor asociatiei a fost descarcat de circa 70 ori cu toate ca nu am primit nici un replay macar de incurajare)de vreo 3-4 ori am descarcat-o doar eu, ca sa vad noutatile....Radio antic-o cutie pentru vesnicie.vesnicia poate dura pana maine, cand o sa se desfasoare in toata tara actiunea aia cu dusul la poarta al aparatelor electrocasnice vechi. Link spre comentariu
florinfloreanu Postat Noiembrie 2, 2007 Partajează Postat Noiembrie 2, 2007 (Ma bucur ca lista mebrilor asociatiei a fost descarcat de circa 70 ori cu toate ca nu am primit nici un replay macar de incurajare)de vreo 3-4 ori am descarcat-o doar eu, ca sa vad noutatile.... Link spre comentariu
nichishoru Postat Noiembrie 2, 2007 Partajează Postat Noiembrie 2, 2007 (vesnicia poate dura pana maine, cand o sa se desfasoare in toata tara actiunea aia cu dusul la poarta al aparatelor electrocasnice vechi.Desi nu cred ca va avea un mare ecou actiunea asta de aruncare a troacelor electrice in grup voi face un tur dimineata pe linga ghenele de gunoi ca poate salvez ceva de la carnagiul posibil.Asa ca fiti pe faza si cu portbagajele goale! Link spre comentariu
florinfloreanu Postat Noiembrie 2, 2007 Partajează Postat Noiembrie 2, 2007 Desi nu cred ca va avea un mare ecou actiunea asta de aruncare a troacelor electrice in grup voi face un tur dimineata pe linga ghenele de gunoi ca poate salvez ceva de la carnagiul posibil.Asa ca fiti pe faza si cu portbagajele goale!am vazut la televizr un militian care explica incruntat ca cei care iau de pe strada vechiturile sunt pasibili de dosar penal si puscarie. adica nu avem voie sa salvam nimic. ca la noi la nimenea... Link spre comentariu
mișa Postat Noiembrie 2, 2007 Partajează Postat Noiembrie 2, 2007 O idee ar fi sa oferim la gunoieri o bere pentru fiecare aparat vechi pe care ni-l aduc. Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Noiembrie 2, 2007 Partajează Postat Noiembrie 2, 2007 O idee ar fi sa oferim la gunoieri o bere pentru fiecare aparat vechi pe care ni-l aduc.nu-i rea ideeacred ca ai face treaba buna cu coloratii Link spre comentariu
florinfloreanu Postat Noiembrie 3, 2007 Partajează Postat Noiembrie 3, 2007 primele victime depistate: http://i155.photobucket.com/albums/s292 ... kon282.jpg Link spre comentariu
mișa Postat Noiembrie 3, 2007 Partajează Postat Noiembrie 3, 2007 O lampa mica, o istorie mare. Link spre comentariu
Spitfire Postat Noiembrie 3, 2007 Partajează Postat Noiembrie 3, 2007 O sa fie mai multe lampi in talcioc!!! Link spre comentariu
Spitfire Postat Noiembrie 4, 2007 Partajează Postat Noiembrie 4, 2007 Am avut dreptate...au fost :snakeman: Lovitura secolului!!! :drinkers: :drinkers: :drinkers: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum