Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Reparatii CD player

Vlad 797

Postări Recomandate

• Răspunsuri 27
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Vlad 797

10

• Marian

5

• validae

5

• KISS

2

Top autori în acest subiect

Marian, eu i-am mutat topicul la Servicii, fiindcă la Depanare era clar că nu era locul lui.Aşa cum a scris, nu vrea sfaturi de depanare, vrea un depanator.Dar după părerea mea, omul ăsta îşi bate joc de răbdarea noastră.Nici măcar nu spune ce are de reparat.Poate vrea să se ducă cu sculele la un depanator şi ăla să-l trimită la Remat cu ele.Era aşa greu să scrie de exemplu că are un Yamaha CD-S3000 ?

Link spre comentariu
Acum 3 ore, Rammstein a spus:

De unde știi tu care piese sunt de calitate sau nu? Uite.... eu sunt unu care refuză depanările cu piesele clientului, nu odată mi-au venit cu componente fake, vrei garanție la depanare? Lasă omul care face depanarea să monteze ce știe el, oricum..... sunt puțini care se mai băga să depaneze aparate cd-player, în cel mai bun caz unii schimbă doar blocul optic, de reglaje după manualul service...... Dumnezeu cu mila...... unii nu știu sau nu au aparatură. 

Dacă ai aparate cd-player la care nu se găsesc schemele sau manualele service...... poți să le duci la REMAT, nu îți repară nimeni pe bâjbâite. 

Săptămânal refuz asemenea oameni, mai ales pe cei care îmi spun "cred că este defect blocul optic sau un condensator..... ceva", în România întotdeauna defectul este provocat de 1...2 condensatori :rade:

Stiu si eu cativa furnizori de piese bune. Alaturi de persoana de la service hotaram ce piese sunt necesare. Eu tin sa-mi cumpar piesele tocmai pentru a evita folosirea unora ieftine dar hotarasc impreuna cu cel care repara aparatul. Las omul care repara sa hotarasca dar tocmai astea erau reclamatiile, ca nu mai sta nimeni sa caute piese pentru ca necesita timp. Eu scutesc astfel reparatorul de a pierde timpul ... Cel care are habar de electronica nu-i este necesara schema. Astfel au ajunat la REMAT piese bune , pentru ca majoritatea depanatorilor habar nu au cu ce se ocupa. Si din motivul acesta am spus ca vreau pe cineva pasionat.

1 oră în urmă, validae a spus:

Ar putea din bun simţ să spună ce aparate are de reparat.Asta dacă dispune..

Reciteste ce am scris. Poate reusesti sa intelegi. Asta daca dispui ...

Link spre comentariu
La 02.11.2021 la 22:58, Vlad 797 a spus:

Salut! Caut un depanator pasionat de CD playere. Cineva care nu se ocupa si de tractoare si de amplificatoare si de centrale termice. Din Bucuresti sau din orice colt al tarii.

Asta ai scris.Unde specifici modelul şi defectul ? Dacă vrei să stai la taclale ore întregi cu diverşi necunoscuţi, caută pe olx, la jumate, etc. Aici ai ocazia să-ţi prezinţi problema şi să găseşti omul potrivit.Dar nu cu texte din astea se caută un depanator bun, te vor evita toţi meseriaşii de cum deschizi gura.

Link spre comentariu
Acum 42 minute, Vlad 797 a spus:

Eu scutesc astfel reparatorul de a pierde timpul ...

:rade:

Un depanator profesionist nu te lasa sa stai langa el. Ii dai aparatul si ti-l returneaza functional. Punct. Pentru chestii audiofile, da,trebuie sunati mai multi prieteni, parerologi.:rade:

Editat de fluffy37
Link spre comentariu
Acum 16 ore, Mircea a spus:

Vlade, daca tu crezi ca sta cineva sa caute un defect si sa repare in 5 ore, cand piesa de schimb costa 50 de lei, apoi nu stii ce inseamna costul intr-o firma. Adica cheltui pe mana de lucru 500 lei (dupa taxa orara a lui Rammstein) + 10 lei piesa de reparatie, in loc sa ceri clientului 50 lei piesa nou (sau un ansamblu) + 250 lei (mana de lucru a lui Rammstein ca exemplu)? Ce crezi ce vrea clientul: nou si rapid sau scump si carpit?

Nu mai formeaza nimeni pentru carpit piese de 10 lei bucata. Poate un prieten sa te ajute astfel, care o sa fie jenat sa te taxeze 5 ore de bibileala si tatonari. La nivelul asta de aparate, e mai rentabil sa schimbi un ansamblu, decat sa cauti o piesa.

Ia de bune sfaturile primite (da detalii ca sa-ti zica colegii daca merita si cat costa). Eu iti zic sa discuti cu Rammstein, stie ce face dar e cam selectiv daca merita sau nu sa repari.

Ce relevanta are costul piesei de schimb? In conditiile in care orele de cautare  a defectului sunt platite, este platita piesa la care se adauga costul manoperei? niciun defect survenit intr-un cd player nu necesita timp efectiv de reparatie de 5 ore....

Link spre comentariu
Acum 1 oră, fluffy37 a spus:

:rade:

Un depanator profesionist nu te lasa sa stai langa el. Ii dai aparatul si ti-l returneaza functional. Punct. Pentru chestii audiofile, da,trebuie sunati mai multi prieteni, parerologi.:rade:

Ca o curiozitate privita, se pare ca fiind deplasata de catre multi ; cd playerele nu sunt aparate pentru audiofili? si da, bravo! un depanator profesionist nu te intreaba care sunt defectele. Il dai la reparat si ti-l returneaza functional. In acelasi timp normal este sa te intrebe ce piese sa foloseasca, de 2 lei sau de 20 de lei.

Link spre comentariu
Acum 17 minute, Rammstein a spus:

Vlad 797 știi ce cred eu? Cu atitudinea asta cred că pe tine te evită toți care ar putea să îți depaneze acele aparate, dacă se pot depana, probabil că ai încercat în multe locuri și ai fost refuzat, ce ai zis.... să încerc și pe Elforum. Îți spun sincer că oricine ar citi ce ai scris pe aici te-ar trimite la plimbare. 

De trei zile tot postezi pe aici și nici măcar nu spui ce aparate ai de depanat . 

Dacă ai cumpărat miște "fiare vechi" cum cumpără compulsiv cei de pe FB, grupurile vintage, crezând că ai cumpărat nu știu ce "sculă".... tot la REMAT vor ajunge sau să ții o ușă deschisă cu ele. 

<<Si sincer am intrat si eu pe aici cu un fier vechi luat direct de la REMAT si pentru ca cei de acolo m-au trimis la plimbare, observand ca sunt un cumparator compulsiv de tip FB  am inceput sa stresez sensibilii cunoscatori de pe ElForum cu intrebari ciudate cum ar fi : "stie cineva un depanator de cd playere pasionat?" >>  Deci ,da deci in orsaul in care locuiesc NU EXISTA persoana capabila sa repare cd playere. Sunt lenesi, au si maini mari si nu pot schimba unitatea optica si din nou sunt lenesi. Am o rugaminte, nu mai interveniti fara sens. Rezumati-va la subiect. Nu ma intereseaza parerile , comentariile, sfaturile, intrebarile sau frustrarile nimanui  daca nu au legatura cu rugamintea mea, aceea de a indica un om intreg la cap si apt fizic sa repare un cd player! Va rog!

Link spre comentariu

N-as vrea sa ma apuc sa sterg din postari asa ca momentan las totul asa cum este.

Ati spus fiecare ce aveati de zis, acum va rog limitati-va strict ontopic ( inclusiv Vlad ), se doreste repararea de CD-playere, cine doreste sa se implice isi poate face cunoscuta intentia fie aici fie in privat.

Topic redeschis.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări