mariantoader82 Postat Noiembrie 2, 2021 Partajează Postat Noiembrie 2, 2021 Acest tv a avut ledurile arse ,după inlocuire și montare nu am imagine am scos o pamblica de la t-con și a apărut imaginea în partea dreapta.Am încercat metoda cu izolare de pini la t-con dar fără succes .Panel LVA315HVNO5AMJ2HOX Link spre comentariu
yokoono Postat Noiembrie 2, 2021 Partajează Postat Noiembrie 2, 2021 "a apărut imaginea în partea dreapta" Inseamna ca este problema pe stanga. Verifica panglica si pinii de pe ea. Vezi daca nu ai rupt ceva cand ai montat ledurile. Link spre comentariu
mariantoader82 Postat Noiembrie 2, 2021 Autor Partajează Postat Noiembrie 2, 2021 Am verificat deja prin inlocuire cele doua panglici vizual nu am rupt nimic la prima vedere ,de data asta chiar am lucrat cu mare grija .Defectul a apărut acum pentru ca am verificat cu o lanterna dacă are imagine pana sa-,l desfac ,am verificat condensatoriiși tranzistorii de pe pcb-ul panelul ,nu îmi dau seama ce sa întâmplat ,driverele arata bine . Link spre comentariu
iuliantv Postat Noiembrie 2, 2021 Partajează Postat Noiembrie 2, 2021 pare un display auo ,daca are drivere laterale pe ambele parti,poate acolo e buba,unele se pot ,,urechea,, dar trebuie sa fiti sigur deceea ce faceti dar cele cu drivere pe ambele parti ,deobicei pot reda o imagine chiar si distorsionata cu anumete izolari a partii defecte Link spre comentariu
mariantoader82 Postat Noiembrie 2, 2021 Autor Partajează Postat Noiembrie 2, 2021 Nu are drivere laterale , ele sunt amplasate pe panglicile dintre sticla și pcb panelului. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum