_adi_ Postat Iunie 9, 2023 Partajează Postat Iunie 9, 2023 Nu am incercat. Oricum, RT-ul scoate fix 2.85V pe firul galben. Prima oara am incercat cu alimentare direct din RT, apoi am incercat si cu 3.3V din sursa externa. Link spre comentariu
iuliantv Postat Iunie 9, 2023 Partajează Postat Iunie 9, 2023 Acum 33 minute, _adi_ a spus: Nu am incercat. Oricum, RT-ul scoate fix 2.85V pe firul galben. Prima oara am incercat cu alimentare direct din RT, apoi am incercat si cu 3.3V din sursa externa. pai cred rt.ul are ceva bube,ca 2.8v vcc nu e ok,vccq poate scoate 2.8v cred,parca e setare in aplicatie Link spre comentariu
_adi_ Postat Iunie 9, 2023 Partajează Postat Iunie 9, 2023 2.85V scotea in sarcina, am VCC Adjust setat la fix3.3V. In gol scoate asa: VCC: 3.3V VCCQ: 2.33V Apropo, cu VCC Adjust setat oriunde intre 2.5 si 3.6V, tensiune scoasa in gol nu sufera nici o modificare, ramane la 3.3V. Ramane sa verific si in sarcina daca acest reglaj aduce vre-o modificare reala. Link spre comentariu
Rudi1982 Postat Iunie 10, 2023 Partajează Postat Iunie 10, 2023 (editat) Cu Rt-ul nici eu n-am reusit indiferent de versiune , setari etc , nu zic , poate merge programat si cu RT-ul daca Florinel a reusit dar eu n-am mai pierdut timpul , merge cu UFI-box 100% fara nici-o problema (quartz in scurt atat) .. Editat Iunie 10, 2023 de Rudi1982 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum