nelu12 Postat Ianuarie 4, 2022 Partajează Postat Ianuarie 4, 2022 Masa e firul albastru din poza De o parte a condensatorului SMD e Masa si de cealalta parte e 3,3V (firul negru, care are la capat o liță e legat ca in poza trimisa de Costica unde scrie Remove fuse si comunica cu cealalta parte a condensatorului) Daca scot acea siguranta atunci nu face nimic programatorul doar READ Timeout Sursa externa am conectat la acel fir negru +, si masa am legat la selectorul de canale (e rezistenta 0,2 ohmi intre selector si masa programatorului, firul albastru) Nu stiu de ce nu ma lasa sa atasez poze, desi sunt sub 1 M? ca sa arat setarile EMMC Link spre comentariu
nelu12 Postat Ianuarie 4, 2022 Partajează Postat Ianuarie 4, 2022 La 14.12.2021 la 23:52, Costica Tv a spus: https://remont-aud.net/dump/lcd_pdp_tv/samsung/samsung_ue40f6200ak_shassi_main_board_bn41_01958b/241-1-0-107542 asa am facut conexiunile Link spre comentariu
Florinel TV Postat Ianuarie 4, 2022 Partajează Postat Ianuarie 4, 2022 Trimite placa la mine sa scriu eu eMMC ul Link spre comentariu
nelu12 Postat Ianuarie 4, 2022 Partajează Postat Ianuarie 4, 2022 vb cu clientul vorbim Link spre comentariu
nelu12 Postat Ianuarie 13, 2022 Partajează Postat Ianuarie 13, 2022 a venit clientul dupa el Oricum mersi la cei care s-au straduit sa ma ajute Numai bine! Link spre comentariu
Rudi1982 Postat Februarie 3, 2023 Partajează Postat Februarie 3, 2023 Eu am exact aceasta placa perfect functionala , pot sa confirm ca colegul are dreptate si nu-i bun programatorul , citeste dar nu scrie . Setarile toate sunt default , windows fresh instalat. Cu RT809H citeste , nu scrie. Cu Xgpro T56 nu detecteaza deloc cipu. Daca cineva are idei cum se rezolva cu scrierea eMMC sau pur si simplu programatoarele nu sunt bune asa cum cred si eu. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Februarie 3, 2023 Partajează Postat Februarie 3, 2023 Acum 8 minute, Rudi1982 a spus: Cu RT809H citeste , nu scrie. Serios , ma faci sa rad Link spre comentariu
Rudi1982 Postat Februarie 4, 2023 Partajează Postat Februarie 4, 2023 RT809H da exact asa face : citeste , nu scrie , nu sterge. CRC Error @ 0xFFE00 , conexiunile trebuie sa fie ok din moment ce citeste. Xgecu T56 nu stie nimic , nici nu detecteaza cipu Placa inca functioneaza perfect . Link spre comentariu
Florinel TV Postat Februarie 4, 2023 Partajează Postat Februarie 4, 2023 (editat) Tu nu vezi in poza ca am scris cu succes aceasta placa, dar era eMMC bun fara blokuri defecte Editat Februarie 4, 2023 de Florinel TV Link spre comentariu
Florinel TV Postat Februarie 4, 2023 Partajează Postat Februarie 4, 2023 Daca da eroare CRC Error atunci eMMC are blocuri defecte, cu ultima versiune nul mai scrie exact cum nici JTAG nul mai scrie, dar cu RT809H cu aceasta versiune RT809H 20220919 cu bifare Skip CRC , li scrie cu succes si tv merge Link spre comentariu
Florinel TV Postat Februarie 4, 2023 Partajează Postat Februarie 4, 2023 De citit il citeste perfect cu ultima versiune bifat cu Skip CRC, aici am pus poze de la alta placa main cu blokuri defecte in eMMC, uite cate errori are acest eMMC si inca merge Link spre comentariu
Rudi1982 Postat Februarie 4, 2023 Partajează Postat Februarie 4, 2023 Ok , o sa incerc si cu versiunea 20220919 , multumesc. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Februarie 4, 2023 Partajează Postat Februarie 4, 2023 http://doc.ifix.net.cn/@rt809/ENGLISH.html Link spre comentariu
_adi_ Postat Iunie 9, 2023 Partajează Postat Iunie 9, 2023 Salut tuturor Sunt si eu in aceeasi situatie cu acest tip de placa de baza, merge citit emmc-ul cu rt809h, dar la scriere imi da acelas CRC Error @ 0xFFE00. Am incercat si fix cu versiunea 20220919 pe care am instalat-o intr-un alt calculator cu windows 7. Am aceeasi problema. Daca bifez skip crc, nu e nici o schimbare. acum vre-o cativa ani am mai rescris cel putin 4 placi din astea cu succes (fara scurt pe quart sau alimentare externa), tv au fost reparate. Nu inteleg ce se intampla acum, poate are vre-un defect programatorul? Acum cateva saptamani am patit la fel cu o placa de samsung din seria NU (citire ok, eroare la scriere), am abandonat-o crezand ca poate e defect de emmc. Acum din nou acelas lucru, coincidenta pare prea mare. Poate a inteles cineva ce se intampla si vrea sa imi spuna si mie, multumesc! Link spre comentariu
iuliantv Postat Iunie 9, 2023 Partajează Postat Iunie 9, 2023 Acum 48 minute, _adi_ a spus: Salut tuturor Sunt si eu in aceeasi situatie cu acest tip de placa de baza, merge citit emmc-ul cu rt809h, dar la scriere imi da acelas CRC Error @ 0xFFE00. Am incercat si fix cu versiunea 20220919 pe care am instalat-o intr-un alt calculator cu windows 7. Am aceeasi problema. Daca bifez skip crc, nu e nici o schimbare. acum vre-o cativa ani am mai rescris cel putin 4 placi din astea cu succes (fara scurt pe quart sau alimentare externa), tv au fost reparate. Nu inteleg ce se intampla acum, poate are vre-un defect programatorul? Acum cateva saptamani am patit la fel cu o placa de samsung din seria NU (citire ok, eroare la scriere), am abandonat-o crezand ca poate e defect de emmc. Acum din nou acelas lucru, coincidenta pare prea mare. Poate a inteles cineva ce se intampla si vrea sa imi spuna si mie, multumesc! cu sursa externa si cu 2.8v in loc de 3.2v ati incercat? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum