Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

TV LCD SAMSUNG UE40F6200AW

Postări Recomandate

Masa e firul albastru din poza

De o parte a condensatorului SMD e Masa si de cealalta parte e 3,3V (firul negru, care are la capat o liță e legat ca in poza trimisa de Costica unde scrie Remove fuse si comunica cu cealalta parte a condensatorului)

Daca scot acea siguranta atunci nu face nimic programatorul doar READ Timeout

Sursa externa am conectat la acel fir negru +, si masa am legat la selectorul de canale (e rezistenta 0,2 ohmi intre selector si masa programatorului, firul albastru)

Nu stiu de ce nu ma lasa sa atasez poze, desi sunt sub 1 M?

ca sa arat setarile EMMC

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 48
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

• 2 săptămâni mai târziu...
  • 1 an mai târziu...

Eu am exact aceasta placa perfect functionala , pot sa confirm ca colegul are dreptate si nu-i bun programatorul , citeste dar nu scrie .

Setarile toate sunt default , windows fresh instalat.

Cu RT809H citeste , nu scrie.

Cu Xgpro T56 nu detecteaza deloc cipu.

Daca cineva are idei cum se rezolva cu scrierea eMMC sau pur si simplu programatoarele nu sunt bune asa cum cred si eu.

Link spre comentariu
  • 4 luni mai târziu...

Salut tuturor

Sunt si eu in aceeasi situatie cu acest tip de placa de baza, merge citit emmc-ul cu rt809h, dar la scriere imi da acelas CRC Error @ 0xFFE00.

Am incercat si fix cu versiunea 20220919 pe care am instalat-o intr-un alt calculator cu windows 7. Am aceeasi problema. Daca bifez skip crc, nu e nici o schimbare.

acum vre-o cativa ani am mai rescris cel putin 4 placi din astea cu succes (fara scurt pe quart sau alimentare externa), tv au fost reparate. 

Nu inteleg ce se intampla acum, poate are vre-un defect programatorul? Acum cateva saptamani am patit la fel cu o placa de samsung din seria NU (citire ok, eroare la scriere), am abandonat-o crezand ca poate e defect de emmc. Acum din nou acelas lucru, coincidenta pare prea mare.

Poate a inteles cineva ce se intampla si vrea sa imi spuna si mie, multumesc!

Link spre comentariu
Acum 48 minute, _adi_ a spus:

Salut tuturor

Sunt si eu in aceeasi situatie cu acest tip de placa de baza, merge citit emmc-ul cu rt809h, dar la scriere imi da acelas CRC Error @ 0xFFE00.

Am incercat si fix cu versiunea 20220919 pe care am instalat-o intr-un alt calculator cu windows 7. Am aceeasi problema. Daca bifez skip crc, nu e nici o schimbare.

acum vre-o cativa ani am mai rescris cel putin 4 placi din astea cu succes (fara scurt pe quart sau alimentare externa), tv au fost reparate. 

Nu inteleg ce se intampla acum, poate are vre-un defect programatorul? Acum cateva saptamani am patit la fel cu o placa de samsung din seria NU (citire ok, eroare la scriere), am abandonat-o crezand ca poate e defect de emmc. Acum din nou acelas lucru, coincidenta pare prea mare.

Poate a inteles cineva ce se intampla si vrea sa imi spuna si mie, multumesc!

cu sursa externa si cu 2.8v in loc de 3.2v ati incercat?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări