Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Magnetofon Rostov 105 zgomotos

aurel70

Postări Recomandate

vezi ca la volum maxim,nici pe 4 ohmi nu intra in protectie darmite la 8 ohmi...Protectia este la tensiuni continue pe iesire si nu la clipping.Al meu la maxim pe 4 ohm la orice sursa de semnal nu decupleaza nimic.Mai investigheaza un pic,nu zicea degeaba un coleg mai sus de un consum maricel pe undeva,nu neaparat la motoare.Am aceasta protectie intr-un amplif mai tare decit al rostovului si nu decupleaza decit la dc pe iesire,ca d-aia am si pus aceasta protectie pina se face depanarea pe respectivul canal,deoarece este ceva aleatoriu,defectul manifestindu-se la interval de citeva zile ,uneori,pentru perioade foarte scurte,incit nici nu apuc sa masor vreo ceva.Face poc si dispare sunetul.Poate sa mearga si luni de zile fara probleme,dupa care,din senin,poc si iar revine la normal.Acum nu mai pocneste,deoarece decupleaza din scurt.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 16
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• aurel70

9

• daniels

4

• Усилитель

2

• icar

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Daca ajunge la mine, trebuie sa-l iau la puricat, si mie mi s-a parut suspect, dar am probat cu o boxa consecutiv pe canale si e posibil ca  protectia sa simta ceva cand  ampliful debiteaza in gol (tensiunea la iesire e prea mare)Nu mai tin minte daca am reglat si balansul  doar spre canalul cu boxa legata la iesire. Stima!.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări