imreberes Postat Octombrie 31, 2021 Partajează Postat Octombrie 31, 2021 Caut transformator cu urmatoarele secundare: S1---75-80V la 50mA S2---6V la 300mA Eventual daca mi-l face cineva contracost? Link spre comentariu
BRANCA Postat Noiembrie 1, 2021 Partajează Postat Noiembrie 1, 2021 Trebuia să specifici la ce-ţi trebuie,poate primeai sugestii. O soluţie poate fi şi un trafo toroidal mic la care poţi adăuga singur spire... În rest vezi că flomar mai bobinează... Link spre comentariu
imreberes Postat Noiembrie 1, 2021 Autor Partajează Postat Noiembrie 1, 2021 Imi trebuie pt partea de alimentare a unui radio cu lampi pe baterii. Lampa lui Ilici nu o am, asa ca incerc sa-l alimentez de la retea. De fapt idea e bina cu un traf toroidal micut rebobinat e chiar buna, ca sa fie cat mai plat. Link spre comentariu
Усилитель Postat Noiembrie 1, 2021 Partajează Postat Noiembrie 1, 2021 Acum 1 oră, imreberes a spus: Lampa lui Ilici nu o am, asa ca incerc sa-l alimentez de la retea. https://www.olx.ro/d/oferta/lot-4-1-pachete-termogeneratoare-pt-lampa-curent-radio-vechi-colectie-IDdipsH.html#0562db51a3 Link spre comentariu
imreberes Postat Noiembrie 1, 2021 Autor Partajează Postat Noiembrie 1, 2021 Am vazut, dar ce sa fac cu elementii fara lampa? Link spre comentariu
Усилитель Postat Noiembrie 1, 2021 Partajează Postat Noiembrie 1, 2021 Am avut o varianta care era circulara, cu aripioare de aluminiu, care se punea pe lampa de petrol pt iluminat, si genera curent pt radio, din pacate pe vremuri l-am dat la cineva.... Link spre comentariu
BRANCA Postat Noiembrie 1, 2021 Partajează Postat Noiembrie 1, 2021 Cât eşti dispus să aloci pentru traf şi care ar fi gabaritul max LxlxH? Posibil să am ceva prin arhivă,deşi e cam dificil să o accesez. Link spre comentariu
vera Postat Noiembrie 1, 2021 Partajează Postat Noiembrie 1, 2021 Am transformator care scoate in jur de 70V. Maine vad daca pot sa-i bobinez cei 6V si te anunt. Link spre comentariu
imreberes Postat Noiembrie 1, 2021 Autor Partajează Postat Noiembrie 1, 2021 Pt @BRANCA E important sa stie tensiunile necesare. Puterea livrata in secundarele e sub 6W, deci nu poate sa fie de ordinul kilogramelor. Pt @vera M-ai ajutat de multe ori cu trafuri. Sper ca si acum va fi la fel! Link spre comentariu
Ovidanie Postat Noiembrie 1, 2021 Partajează Postat Noiembrie 1, 2021 Cred ca am alimentatorul gata facut, l-am folosit pe un Rodina 52. Link spre comentariu
QQme Postat Noiembrie 2, 2021 Partajează Postat Noiembrie 2, 2021 Mai de mult,am folosit un trf.de la un videorecorder ce scotea multe tensiuni,am gasit o tens. de 2V pt. filamente si sumand diverse tensiuni am obtinut 43V,dupa o redresare cu dublare de tensiune si filtraj s-a ajuns la cc-a 11oV cc cam 90V in sarcina. Link spre comentariu
imreberes Postat Noiembrie 17, 2021 Autor Partajează Postat Noiembrie 17, 2021 Datorita @vera s-a rezolvat. Ii multumesc si prin aceasta cale. Se poate inchide! Link spre comentariu
Postări Recomandate