Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Wv polo 9n 1,2 benzina

Florin berdila

Postări Recomandate

Salutare ,,am o mare rugăminte am o .alina wv polo 9n 1,2 benzina ,,și nu îmi mai merge pozitia de lumini pe partea dreapta fata și spate,am umblat la sigurante este totul ok siguranțele sunt bune ,,,, și cum am umblat eu la sigurante mi sa aprins si martorul în bord de la airberg , va rog ffff mukt sa ma ajutați mulțumesc 

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 15
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Florin berdila

8

• ady2006

2

• asterix196803

2

• tenzen

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Verifică să ai masa bună (-) la stopuri şi semnalizări şi mai ia odată la puricat toate siguranţele.Aşa am făcut şi eu şi uitasem din neatenţie să pun o siguranţă de nu-mi mai aprindea un far.Mai mult de atât nu prea are nimeni cum să te ajute, tu ai maşina în faţă iar noi îţi urăm succes în muncă...

Link spre comentariu

Am fost azi la un electrician,,și a făcut un strap  sau nu știu cum ,,,,si având doua sigurante una pt fiecare parte a luat o liță a înfășurate pe o siguranță câte avea curent și care era de partea stânga și a legat liță și de cea care trebuia sa fie pt partea dreapta ,și acum merge amândouă poziti ,,,dar va întreb dc nu are plus acolo n una dat de cap 

Link spre comentariu

Daca-ti recitesti postarile tu mai intelegi ce ai vrut sa spui ?

Pune an fabricatie si cod motor si-ti scot din elsawin schema electrica. Daca crezi ca te ajuta. Electricianul nu are oricum nevoie de ea.

Link spre comentariu

Deci nu îmi vine plus la siguranță,,,are doua sugurante una linga cealaltă,,,una are plus or partea stânga și cea pt partea dreapta nu are ,,,,a înfășurat liță de pe siguranță care avea curent și a pus pe cealaltă și gata cică 

Link spre comentariu

pai are 2 fire gri,unu' cu rosu si unu' cu negru(dunga) ,nu am studiat atasamentul colegului,dar asta e standardul la vw,care pleaca din comutatotul de lumini.Mai este un gri cu albastru,cred,care e borna 58 pentru iluminarea interioara prin dimmer.Scoateti comutatorul si verificati acolo.Se apasa butonul in interior,fiind in pozitia zero,se rasuceste spre dreapta pina ajunge comutatorul aproape in dreptul semnului de pozitii si se trage inafara tot ansamblul.Se aprind pozitiile si vedeti tensiunea pe gri cu rosu si pe gri cu negru.Daca prin absurd,omul era electrician,facea un strap direct in mufa comutatorului de lumini,caz in care,nu ar mai trebui impuscat la final.Despre vreo suma de bani nici nu ar putea fi vorba in aceste cazuri de prostie in forma pura.Bornele de pozitie au notatia 58,58b.

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...

Bună ziua un ajutor va rog ,,,am pe mașină acum anvelope 185/60/14 MS și vreau sa pun am de fapt 175/60 /14 dar pe acestea nu le are trecute pe carte ca le pot folosi   este vreo problema dacă sunt mai înguste?? Le pot pune dacă nu le am pe cartea mașinii??

Link spre comentariu

Mare lucru nu am înțeles 

Uni spun pe care iam întrebat ca trebuie respectat R adică dacă trebuie in cazul meu pe 14 trebuie pe 14 dar lățimea și înălțimea nu mai contează 

Link spre comentariu

Raspunsul il gasesti singur la postarea ta din 1 noiembrie...:da..mai citeste odata rubrica 13 din cartea de identitate a vehicolului  ..

Editat de asterix196803
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări