alex26 Postat Octombrie 31, 2021 Partajează Postat Octombrie 31, 2021 Va salut. Ma puteți ajuta va rog cu ceva informații despre acest aparat? Dacă e ceva de capul lui, dacă se poate folosi și ca amplificator de camera sau e doar ce cred eu, amplificator de chitara. Va mulțumesc.https://postimg.cc/gallery/yNzHZbQ Link spre comentariu
carageae Postat Noiembrie 4, 2021 Partajează Postat Noiembrie 4, 2021 Daca era amplificator de chitara, raspunsul ar fi fost "nu", dar amplificatoarele de bas suna de obicei foarte bine si pe alte instrumente. Nu sunt, cum ar crede unii, optimizate "doar" pe bas, ci acopera inclusiv banda de frecvente joasa, care la chitara de obicei e suprimata, fie prin constructia trafului de iesire, fie chiar cu diverse filtre. Dar marea problema aici ar fi ca e mono...sau aveti doua? O mica revizie nu ar strica, in special la condensatoarele de cuplaj, electroliticele, daca masoara bine si sigurantele nu au "litze"...in special cea de 300mA dinainte de punte, se pot lasa in pace, din cate stiu sunt de buna calitate. Daca aveti alta parere, uitati-va la magazinele de piese pt. chitara ce sectiune are un traf de iesire original pt. chitara si cat e unul de bas. Link spre comentariu
merck Postat Noiembrie 4, 2021 Partajează Postat Noiembrie 4, 2021 Din datele tehnice gama de frecventa reprodusa este: 20Hz - 15kHz (dar cu varsta multi nu mai auzim peste 15kHz). Tot din specificatii (si se pupa si cu schema) iesirea este de 15ohmi (pe schema scrie totusi 16ohmi si tind sa cred ca schema este corecta). Totusi pe schema vad ca are disponibila si iesire pe 8 ohmi si 4 ohmi. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum