maky_geo Postat Octombrie 30, 2021 Partajează Postat Octombrie 30, 2021 Salut prieteni nu stiu daca am postat unde trebuie insa tind sa cred ca mesajul meu este sau va fi inteles. Am un laptop nu prea nou insa imi este de folos in anumite aplicatii industriale care un laptop nou nu prea are sau are dispozitive care sa imi satisfaca cerintele din domeniul plc-uri. Am un laptop toshiba tecra care de la o vreme ma confrunt cu o anumita problema. Problema este ca acel cursor sau sageata de la maus pleaca singura in doua colturi in general cel din dreapta sus si cel din stanga jos, ma refer la maus insa aceeasi problema apare si la pad, am reinstalat sistemul de operare si asta pot sa spun ca degeaba am reinstalat driverele am luat ceva mai vechi si degeaba problema persista. indiferent de sistem de operare instalat aceiasi problema. asi vrea sa stiu daca exista remediere si cum asi face sa il pot aduce in starea normala. multumesc si cred ca mesajul meu va fi inteles de cineva si sa am un raspuns. Link spre comentariu
bugytech Postat Octombrie 30, 2021 Partajează Postat Octombrie 30, 2021 (editat) Acest model de Toshiba (nu ati specificat modelul) are trackball? Editat Octombrie 30, 2021 de bugytech Link spre comentariu
maky_geo Postat Octombrie 30, 2021 Autor Partajează Postat Octombrie 30, 2021 daca este necesar modelul este vorba de un model toshiba tecra s10-17j acesta este modelul despre care ma interesa subiectul insa nu cred ca este atat de important modelul, cazul asta putea sa fie pentru oricare model nu pentru unul special. Link spre comentariu
bugytech Postat Octombrie 30, 2021 Partajează Postat Octombrie 30, 2021 Este foarte important modelul laptop-ului pentru a sti daca are sau nu are trackball pe tastatura. Se pare ca modelul d-vostra are acest trackball si defectul descris provine exact de la acest trackball. Link spre comentariu
maky_geo Postat Octombrie 30, 2021 Autor Partajează Postat Octombrie 30, 2021 Acum 1 minut, bugytech a spus: Este foarte important modelul laptop-ului pentru a sti daca are sau nu are trackball pe tastatura. Se pare ca modelul d-vostra are acest trackball si defectul descris provine exact de la acest trackball. tin saa va spun ca am schimbat tastatura cu alta pentru ca initial si eu am crezut ca este cevaa suspicios cu tastatura insa la fel acelasi efect am anulat functionarea acelui trackball si acelasi efect deci exclus sa fie asta cauza. multumesc oricum pentru cateva sugestii insa nu ma ajuta cu nimic di ce ati mentionat dumneavoastra. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum