Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Gliese 1214 b

Sister13

Postări Recomandate

O " exo" planeta descoperita in 2009, cand tehnologia a permis sa se vada si dincolo de stele. La propriu. 

De atunci si pana acum, numarul exoplanetelor detectate a crescut la 5000, in ritmul actual 3 pe zi. Pentru ca trehnologia a evoluat. 

.............Statistica matematica spune, pe baza observatiilor, ca numai in Calea Lactee, galaxia noastra, exista minim 10 miliarde de planete asemanatoare Pamantului. Adica planete telurice aflate la distanta potrviita fata de steaua centrala.....Soarele lor. 

In acest context, paradoxul lui Fermi e mult subevaluat. 

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Mircea

2

• Sister13

2

• validae

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Cu voi nu se poate discuta, va mai fac inca o data prosti doar in virtutea respectului fata de adevar. 

Ati ramas singuri, iar useri noi sunt doar cei care nu stiu sa monteze un dinam la bicicleta. 

Rest in peace!

Cand mai am chef sa fac bascalie de voi ? Intr-un moment de depresie, cand ma simt prost, si ca sa nu ma mai simt asa prost, gasesc prosti mai prosti decat mine. 

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări