Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

decodare n80

snipson

Postări Recomandate

Se poate decoda acest telefon fara nici o problema? Am fost la mine in oras la ceva serviceuri si de astea de teluri si mi s-a spus ca ma costa 100 euro minim si nu garanteaza pt el. Ce pot sa fac ? Pot vb si acuma de pe el dar numa cu roaming, E pe vodafone Portugalia, eu vreau pt Romania, ca nu mai plec dincolo. Imi pare rau acuma ca nu mi l-am rezolvat acolo ca ma costa 50 euro numa si mi-l faceau fara probleme. De ce e asa dificil de decodat ?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• snipson

3

• MihaiGSM

3

• one

2

• cniky

1

Top autori în acest subiect

Daca e codat pe Vodafone Portugalia, pretul pentru obtinerea codului de unlock e mai mic decit 100 euro si dureaza maxim 2-3 zile :yawinkle:

Iar asta NU presupune o interventie hardware in telefon, e cea mai sigura/simpla metoda, tu singur iti introduci codul primit.Atit timp cit nu i-ai blocat counter-ul cu introduceri gresite de cod. :violent2:

P.S. Cniky, Mihai, ma bucur sa va reintilnesc si aici :smt008

Link spre comentariu

Imi pare rau acuma ca nu mi l-am rezolvat acolo ca ma costa 50 euro numa si mi-l faceau fara probleme. De ce e asa dificil de decodat ?

Sperai ca telefoanele sunt mai ieftine in Portugalia dar decodarea mai ieftina in Romania?
Link spre comentariu

Nu. Trebuia sa plec iarasi acolo si am zis ca pt 2 luni cat stau aci nul decodez inca numai cand vin definitv acasa. Treaba s-a schimbat si nu am mai plecat, deci trebuie sa-l decodez aici. I-am adus unul si la varamia si la ala ma costat 50 euro decodarea acolo.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări