snipson Postat Noiembrie 1, 2007 Partajează Postat Noiembrie 1, 2007 Se poate decoda acest telefon fara nici o problema? Am fost la mine in oras la ceva serviceuri si de astea de teluri si mi s-a spus ca ma costa 100 euro minim si nu garanteaza pt el. Ce pot sa fac ? Pot vb si acuma de pe el dar numa cu roaming, E pe vodafone Portugalia, eu vreau pt Romania, ca nu mai plec dincolo. Imi pare rau acuma ca nu mi l-am rezolvat acolo ca ma costa 50 euro numa si mi-l faceau fara probleme. De ce e asa dificil de decodat ? Link spre comentariu
MihaiGSM Postat Noiembrie 2, 2007 Partajează Postat Noiembrie 2, 2007 e dificil de decodat. se fac niste test-pointuri pe placa. daca vrei ti-l dec eu mai ieftin :yawinkle: . contacteaza pe mesaj privat. Link spre comentariu
cniky Postat Noiembrie 2, 2007 Partajează Postat Noiembrie 2, 2007 hai ca nu-i michiduta asa negru, intradevar e detul de migalos de facut, dar riscurile nu-s chiar asa mari Link spre comentariu
oblio Postat Noiembrie 3, 2007 Partajează Postat Noiembrie 3, 2007 Daca e codat pe Vodafone Portugalia, pretul pentru obtinerea codului de unlock e mai mic decit 100 euro si dureaza maxim 2-3 zile :yawinkle: Iar asta NU presupune o interventie hardware in telefon, e cea mai sigura/simpla metoda, tu singur iti introduci codul primit.Atit timp cit nu i-ai blocat counter-ul cu introduceri gresite de cod. :violent2: P.S. Cniky, Mihai, ma bucur sa va reintilnesc si aici :smt008 Link spre comentariu
MihaiGSM Postat Noiembrie 3, 2007 Partajează Postat Noiembrie 3, 2007 si eu ma bucur :goodman: Link spre comentariu
snipson Postat Noiembrie 3, 2007 Autor Partajează Postat Noiembrie 3, 2007 Va multumesc pt raspunsuri. :smt006 Link spre comentariu
one Postat Noiembrie 5, 2007 Partajează Postat Noiembrie 5, 2007 Am intalnit de mai multe ori pe procesoarele de la N80 acea rasina care acoperea pinii pentru test-point, dar cu putina munca se face.Nici vorba sa fie 100euro , e cam 80-120ron. Link spre comentariu
MihaiGSM Postat Noiembrie 5, 2007 Partajează Postat Noiembrie 5, 2007 exact! :tonqe: Link spre comentariu
one Postat Noiembrie 6, 2007 Partajează Postat Noiembrie 6, 2007 Imi pare rau acuma ca nu mi l-am rezolvat acolo ca ma costa 50 euro numa si mi-l faceau fara probleme. De ce e asa dificil de decodat ?Sperai ca telefoanele sunt mai ieftine in Portugalia dar decodarea mai ieftina in Romania? Link spre comentariu
snipson Postat Noiembrie 6, 2007 Autor Partajează Postat Noiembrie 6, 2007 Nu. Trebuia sa plec iarasi acolo si am zis ca pt 2 luni cat stau aci nul decodez inca numai cand vin definitv acasa. Treaba s-a schimbat si nu am mai plecat, deci trebuie sa-l decodez aici. I-am adus unul si la varamia si la ala ma costat 50 euro decodarea acolo. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum