voicuvoicu Postat Octombrie 28, 2021 Partajează Postat Octombrie 28, 2021 (editat) Tipul aparatului: tv led Modelul aparatului: lc-32cfe5100e Defectul cum se manifesta: televizorul functioneaza doar ca apare pe imagine un K Alte specificatii utile pun o poza banuiesc ca ar fi in mod servis si nu stiu cum sa scot are imagine , sunet si se poate face cu telecomanda orice din meniu tv Editat Octombrie 28, 2021 de voicuvoicu Link spre comentariu
iuliantv Postat Octombrie 28, 2021 Partajează Postat Octombrie 28, 2021 (editat) da e in service menu ,incercati ch- v- de pe tv si daca intra in meniul de service ,cautati factory reset, daca nu menu 1147 si cautati factory reset Editat Octombrie 28, 2021 de iuliantv Link spre comentariu
voicuvoicu Postat Octombrie 28, 2021 Autor Partajează Postat Octombrie 28, 2021 Acum 26 minute, iuliantv a spus: da e in service menu ,incercati ch- v- de pe tv si daca intra in meniul de service ,cautati factory reset, daca nu menu 1147 si cautati factory reset ok am sa incerc Link spre comentariu
voicuvoicu Postat Octombrie 28, 2021 Autor Partajează Postat Octombrie 28, 2021 tv rezolvat in meniul servis nu are factory reset are INT TV >>> multumesc pentru raspuns Link spre comentariu
iuliantv Postat Octombrie 28, 2021 Partajează Postat Octombrie 28, 2021 1 oră în urmă, voicuvoicu a spus: tv rezolvat in meniul servis nu are factory reset are INT TV >>> multumesc pentru raspuns tot aia e ,eu m-am referit in general ,,factory reset,, unele au fel si fel de ,,denumiri,, Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum