modoran Postat Iulie 6, 2022 Partajează Postat Iulie 6, 2022 Acum 4 ore, cobrax3 a spus: dar asta? https://tablouri-electrice.ro/contactor-silentios-modular-63a-4nd-230v-esc463s-hager la hager vad ca tme are preturi aproape duble fata de alte siteuri cum ar fi cel de sus, sau vonmag. vand fakeuri astia? Nu, sunt aia de la TME prea lacomi de bani. Link spre comentariu
cobrax3 Postat Iulie 6, 2022 Autor Partajează Postat Iulie 6, 2022 Acum 25 minute, modoran a spus: Nu, sunt aia de la TME prea lacomi de bani. e ok firma asta oare? Kauf Electromeister sunt din ploiesti, vad. a cumparat cineva de la ei? merci Link spre comentariu
Mircea Postat Iulie 6, 2022 Partajează Postat Iulie 6, 2022 Acum 6 ore, modoran a spus: Nu, sunt aia de la TME prea lacomi de bani. Nu stiu daca e lacomie, dar nu au volumul de vanzari la contactoare precum alti distribuitori. Distribuitori ABB in Romania: https://new.abb.com/ro/abb-in-romania/our-businesses/electrificare/distributors-low-voltage-romania Distribuitori Schneider in Romania: https://www.se.com/ro/ro/locate/423 Moeller Eaton: https://www.eaton.com/ro/ro-ro/support/partner-locator/ews-partner-locator.html Tot cazi peste o firma care vinde rezonabil, sa nu fii la mana celor care vand din an in Paste cate un contactor. Link spre comentariu
cobrax3 Postat Iulie 6, 2022 Autor Partajează Postat Iulie 6, 2022 multumesc frumos. la hager nu gasesc nicaieri cine e distribuitor, doar hager romania Link spre comentariu
Mircea Postat Iulie 6, 2022 Partajează Postat Iulie 6, 2022 Daca ai vreun prieten care lucreaza in domeniu (automatizari, etc) poate stie mai multe despre piata de distributie de piese. Hager au un email de contact afisat. Cineva sigur raspunde. Nu e musai de precizat ca se vrea o bucata de contactor, ci care sunt distribuitorii in Romania. Link spre comentariu
cobrax3 Postat Iulie 6, 2022 Autor Partajează Postat Iulie 6, 2022 ok, incerc asa. merci Link spre comentariu
modoran Postat Iulie 6, 2022 Partajează Postat Iulie 6, 2022 Acum 13 ore, cobrax3 a spus: e ok firma asta oare? Kauf Electromeister sunt din ploiesti, vad. a cumparat cineva de la ei? merci Da, am cumparat eu niste diferentiale hager de la ei. Nu am avut probleme cu ele ca sa pot spune cum se comporta cu garantia. Link spre comentariu
yo2mhj Postat Iulie 7, 2022 Partajează Postat Iulie 7, 2022 Tot cu ABB, am avut probleme cu RCBO, 10mA,noua,nu lucra la buton TEST, nu lucra nici cu testerul Metrel. Testez zilnic Hager, nici una nu a dat rateu. P. S. Nu lucrez la reprezentanța Hager. Link spre comentariu
cobrax3 Postat Iulie 8, 2022 Autor Partajează Postat Iulie 8, 2022 ma enerveaza rau hager astia. nu au informatii clare despre produsele lor, daca nu le stii, nu vad cum naiba ai putea cumpara ceva. ma uitam sa inlocuiesc releul de monitorizare a fazelor abb cu unul hager si nu gasesc decat vreo 3 produse cu informatii foarte limitate despre ele. pe unele siteuri zice ca ar fi ceva pt aere conditionate, naiba sa ii ia. iar la contactorul ala, dau tot felul de informatii despre ce putere suporta la lampi cu halogen sau neoane, de ce? nu pot pune alte lucruri pe ele? nu vreau sa cresc iarba... Link spre comentariu
yo2mhj Postat Iulie 8, 2022 Partajează Postat Iulie 8, 2022 Acum 34 minute, cobrax3 a spus: . iar la contactorul ala, dau tot felul de informatii despre ce putere suporta la lampi cu halogen sau neoane, de ce? nu pot pune alte lucruri pe ele? nu vreau sa cresc iarba... Pentru că, asa cum ți s-a spus, genul acela de contactoare sunt concepute pentru sarcini rezistiv, sau puțin inductive. Dar, la ce ai în casa, cred ca o sa meargă. Link spre comentariu
Mircea Postat Iulie 8, 2022 Partajează Postat Iulie 8, 2022 @cobrax3, ai gasit vreun distribuitor? Sigur cineva te poate indruma, iti da un catalog, etc. Sincer, eu pe acest topic am auzit de Hager, deci nu stiu ce sa zic. Insa, nu cred ca se compara la calitatea documentatiei cu ABB, SE, Eaton. Link spre comentariu
cobrax3 Postat Iulie 8, 2022 Autor Partajează Postat Iulie 8, 2022 nu, nu mi-au raspuns inca la mail Link spre comentariu
Mircea Postat Iulie 8, 2022 Partajează Postat Iulie 8, 2022 Daca e graba mare la realizarea lucrarii, atunci se pot pune componentele deja gasite, fara sa cauti sa fie acelasi producator. Daca ar fi ceva comercial, as zice sa cauti o oarecare uniformitate in produsele livrate, sa nu para ca lucrezi cu ce gasesti. Dar pentru acasa, nu as cauta sa fie de la acelasi producator daca afecteaza bugetul. Link spre comentariu
cobrax3 Postat Iulie 8, 2022 Autor Partajează Postat Iulie 8, 2022 nu e comercial, e la mine acasa. nu sunt de meserie, de aceea pun o multime de intrebari. scuze si multumiri inca o data Link spre comentariu
alexy Postat Iulie 8, 2022 Partajează Postat Iulie 8, 2022 (editat) Eu am facut acum de ceva ani buni o schema din tehnium putin modificata , cu doua relee 24v ( adica un releu intermediar de 24V si un releu sau contactor de forta depinde de sarcina in care vreti sa utilizati ,un transformator 18v si un tiristor , functioneaza si acum ( bineinteles schema se intrerupe la intreruperea retelei , reglata din semireglabil la minima tensiune si maxima tensiune,si bineinteles schema nu cupleaza decat cu un buton manual ) eu am realizat schema sa o cuplez manual cand schema intra in minima tensiune sau maxima tensiune ,este foarta simpla schema si eficienta Editat Iulie 8, 2022 de alexy Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum