yo3ihg Postat Noiembrie 19, 2007 Partajează Postat Noiembrie 19, 2007 eu am luat un 4CX300A :smt003 , daca ai poze pune aici, cat ai dat pe GI7 de curiozitate ? Link spre comentariu
mishu Postat Noiembrie 19, 2007 Partajează Postat Noiembrie 19, 2007 Ma scuzati ca ma bag ca musca... :smt003 da ma macina rau o intrebare: pentru a participa la astfel de simpozioane si targuri trebuie sa ai neaparat autorizatie?!?!? :smt017 . :partyman: Link spre comentariu
yo3ihg Postat Noiembrie 19, 2007 Partajează Postat Noiembrie 19, 2007 nu trebuie sa ai nimic decat vointa :smt003 , eu nu am autorizatie, n-am dus decat pt targ (care a fost in aceeasi sala in care s-au desfasurat si discutiile) Link spre comentariu
florinnn22 Postat Noiembrie 19, 2007 Autor Partajează Postat Noiembrie 19, 2007 frate nu te mai scuza atat daca te intereseaza baga-te in seama.sunt radioamatori care sunt doar receptori si radioamatori care emit.si mai ales daca te intereseaza sa construiesti, intreaba. Link spre comentariu
yo4avd Postat Noiembrie 20, 2007 Partajează Postat Noiembrie 20, 2007 Poze nu am,dar toata lumea stie cum arata GI-7.Daca nu,il intreaba pe "nea GOGU".60 lei perechea. Link spre comentariu
yo3ihg Postat Noiembrie 20, 2007 Partajează Postat Noiembrie 20, 2007 stiu cum arata ca il caut si eu, ma refeream la poze in general de la simpozion Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum