Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificatoare pentru casti pe tuburi

Tanase Ion

Postări Recomandate

• Răspunsuri 33
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Tanase Ion

9

• vily

7

• Усилитель

4

• hixpp02

3

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Daca in sectiunea aceasta nu ati gasit suficiente amplificatoare pentru casti, in link-ul de mai jos aveti proiecte complete: scheme, realizare practica si masuratori. 

Sfatul meu e sa nu faceti ceva de compromis, doar sa fie cu tuburi. Aveti rabdare, studiati, adunati piese bune si dati-i bataie: n-o sa fiti dezamagit de rezulatele unui proiect bine conceput. 

Spor!

DIY Projects – HeadWize Memorial (wordpress.com)

Link spre comentariu
Acum 10 ore, franzm a spus:

Ce casti aveti? Intereseaza impedanta si mai putin marca.

Momentan nu am nici un fel de casti, dar cu ajutorul utilizatorilor poate ma ajuta cineva cu o pereche binenteles cotra cost sau vreun schimb cu ceva lampi depinde de ce oferta sper sa primesc, stiu sunt pe piata online n tipuri de casti profesionale hi-fi dar din punct de vedere financiar nu imi permit si sa iau ceva ieftin piata e plina de pocnitori "made in prc" care inseamna china 

Link spre comentariu
Acum 26 minute, vily a spus:

Up la ce? 

La oferte! Omul a spus ca doreste sa cumpere deci .... sa sara ofertele la interval! :57

Ca nu suntem la bazar unde este rublrica dedicata pentru cumparaturi... este altceva. 

Link spre comentariu

Up    cine mai are scheme astept aici pe topic, multumesc tuturor care mi-au dat sfaturi si scheme si le multumesc anticipat si altor utilizatori care doresc sa ma ajute in continuare cu scheme sfaturi indicatii, o seara buna tuturor:ewryt45w

Link spre comentariu

La majoritatea schemelor postate lipsa impedanta castilor ce poate duce tubul final-element esential. Va prezint o schema mai complicata, hibrid,ce duce casti  de la 30 ohmi pana la 3000.Gratie reactiilor negative, nivelul nu se schimba la diferite impedante de sarcina.Necesita experienta la punerea in functiune,reglare.1481546401_AmplifcastiZ30-3000.thumb.jpg.5365281521ec570b42b7443a16b6f8ea.jpg

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări