hixpp02 Postat Octombrie 29, 2021 Partajează Postat Octombrie 29, 2021 (editat) Gluma…da se poate, mai degrabă un experiment interesant. Editat Octombrie 29, 2021 de hixpp02 Ortografia… Link spre comentariu
vily Postat Octombrie 29, 2021 Partajează Postat Octombrie 29, 2021 Doar daca ai totul prin sertare. Nu stiu cine e personajul, probabil vreun nume in domeniu. Link spre comentariu
darius_bv Postat Octombrie 29, 2021 Partajează Postat Octombrie 29, 2021 Daca in sectiunea aceasta nu ati gasit suficiente amplificatoare pentru casti, in link-ul de mai jos aveti proiecte complete: scheme, realizare practica si masuratori. Sfatul meu e sa nu faceti ceva de compromis, doar sa fie cu tuburi. Aveti rabdare, studiati, adunati piese bune si dati-i bataie: n-o sa fiti dezamagit de rezulatele unui proiect bine conceput. Spor! DIY Projects – HeadWize Memorial (wordpress.com) Link spre comentariu
Tanase Ion Postat Octombrie 29, 2021 Autor Partajează Postat Octombrie 29, 2021 Acum 10 ore, franzm a spus: Ce casti aveti? Intereseaza impedanta si mai putin marca. Momentan nu am nici un fel de casti, dar cu ajutorul utilizatorilor poate ma ajuta cineva cu o pereche binenteles cotra cost sau vreun schimb cu ceva lampi depinde de ce oferta sper sa primesc, stiu sunt pe piata online n tipuri de casti profesionale hi-fi dar din punct de vedere financiar nu imi permit si sa iau ceva ieftin piata e plina de pocnitori "made in prc" care inseamna china Link spre comentariu
Tanase Ion Postat Noiembrie 3, 2021 Autor Partajează Postat Noiembrie 3, 2021 Up Link spre comentariu
merck Postat Noiembrie 3, 2021 Partajează Postat Noiembrie 3, 2021 Acum 26 minute, vily a spus: Up la ce? La oferte! Omul a spus ca doreste sa cumpere deci .... sa sara ofertele la interval! Ca nu suntem la bazar unde este rublrica dedicata pentru cumparaturi... este altceva. Link spre comentariu
Marian Postat Noiembrie 4, 2021 Partajează Postat Noiembrie 4, 2021 @Tanase Ion daca ai nevoie sa cumperi ceva postezi anunt pe sectiunea cumparari: https://www.elforum.info/forum/29-cumparari/ Aici este o sectiune tehnica, nu dam "up", nu postam anunt, etc... Link spre comentariu
Tanase Ion Postat Noiembrie 4, 2021 Autor Partajează Postat Noiembrie 4, 2021 Ok am inteles Link spre comentariu
Tanase Ion Postat Noiembrie 11, 2021 Autor Partajează Postat Noiembrie 11, 2021 Up Link spre comentariu
Tanase Ion Postat Noiembrie 11, 2021 Autor Partajează Postat Noiembrie 11, 2021 Up cine mai are scheme astept aici pe topic, multumesc tuturor care mi-au dat sfaturi si scheme si le multumesc anticipat si altor utilizatori care doresc sa ma ajute in continuare cu scheme sfaturi indicatii, o seara buna tuturor Link spre comentariu
vily Postat Noiembrie 11, 2021 Partajează Postat Noiembrie 11, 2021 Acum 36 minute, Tanase Ion a spus: Up cine mai are scheme astept aici pe topic Daca vrei sa faci colectie de scheme ai la dispozitie o intreaga galaxie. Google! Link spre comentariu
Усилитель Postat Noiembrie 11, 2021 Partajează Postat Noiembrie 11, 2021 http://www.next.gr/uploads/3-7bab142db6.gif Link spre comentariu
simson Postat Noiembrie 11, 2021 Partajează Postat Noiembrie 11, 2021 La majoritatea schemelor postate lipsa impedanta castilor ce poate duce tubul final-element esential. Va prezint o schema mai complicata, hibrid,ce duce casti de la 30 ohmi pana la 3000.Gratie reactiilor negative, nivelul nu se schimba la diferite impedante de sarcina.Necesita experienta la punerea in functiune,reglare. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum