MariusA Postat Octombrie 25, 2021 Partajează Postat Octombrie 25, 2021 Salutare! Am reparat grilul unui cuptor Electrolux EOG 21300X-am schimbat rezistenta și, se pare, am stricat altceva :). Acum, ventilatorul de răcire funcționează incontinuu, nu doar când se încălzește cuptorul. La demontarea/montarea rezistenței am deranjat un releu termic ca cel din poza, numai că e T200. Releul este in serie cu ventilatorul de răcire. Aveți idee care este starea releului la temperatura camerei? Scurt între terminale sau nu. La mine este activat releul la temperatura camerei. Nu-mi dau seama daca acest releu este de protecție sau de activare a ventilatorului. https://www.pieseall.ro/index.php/piese-aragazuri-cuptoare-plite/siguranta-termica-aragaz/siguranta-termica-aragaz-aeg-3570560015.html Mulțumesc! Marius Link spre comentariu
validae Postat Octombrie 25, 2021 Partajează Postat Octombrie 25, 2021 Astfel de siguranţe termice au contacte normal deschise şi se închid la atingerea sau depăşirea temperaturii nominale.Fiind în serie cu ventilatorul e logic să aibă contactele normal deschise. Link spre comentariu
MariusA Postat Octombrie 25, 2021 Autor Partajează Postat Octombrie 25, 2021 Acum 13 minute, validae a spus: Astfel de siguranţe termice au contacte normal deschise şi se închid la atingerea sau depăşirea temperaturii nominale. Mulțumesc frumos pentru răspuns! E clar atunci, trebuie sa schimb siguranța. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum