geoky Postat Octombrie 25, 2021 Partajează Postat Octombrie 25, 2021 (editat) Bine v-am regasit, Am primit televizorul din titlu, adus din Anglia, care receptioneaza doar pe standardul specific acestei tari. Aparatul pe sasiu LA49B, este echipat cu mbd=EAX65614404(1.0)_EBT63092612, eticheta de pe ecran=T420HVF07.1, t-con=T420.HVN06.1, IC100=ATMLH432 2FC D, IC101=25L6406E Am incercat sa accesesz SM, sperand sa pot schimba de acolo norma de receptie, dar nu am reusit sa-l accesez cu metodele gasite pe net, pentru acest tv. Va rog daca are sa-mi dea cineva un bin pentru aceasta configuratie. Va multumesc ! Editat Octombrie 25, 2021 de geoky Link spre comentariu
yokoono Postat Octombrie 25, 2021 Partajează Postat Octombrie 25, 2021 Pentru a intra in sm trebuie telecomanda de service sau una facuta, cel mai simplu, din 2 leduri emitatoare de la telecomanda. Link spre comentariu
geoky Postat Octombrie 25, 2021 Autor Partajează Postat Octombrie 25, 2021 Ca telecomanda de service, o am doar pe cea scrisa de dnu Badila, TELESERV 01, dar nu am reusit nici cu ea sa accesez sm la tv asta. Daca vrei sa detaliezi putin si despre cele doua leduri IR. Multumesc ! Link spre comentariu
yokoono Postat Octombrie 25, 2021 Partajează Postat Octombrie 25, 2021 Asa https://www.hdsatelit.com/2013/11/cum-sa-realizezi-simplu-o-telecomanda.html Link spre comentariu
geoky Postat Octombrie 29, 2021 Autor Partajează Postat Octombrie 29, 2021 Astazi am avut putin timp pentru acest televizor. Am accesat meniul de service, dar ce am putut modifica in el, tara de receptie US/CA/MX fara efect, sau tipul de tuner cu efect mai negativ. Daca nu gasesc un sw sa rescriu memoria, il dau clientului. Va multumesc ! Link spre comentariu
Costica Tv Postat Octombrie 29, 2021 Partajează Postat Octombrie 29, 2021 Singurile dumpuri in linkul de jos, rusnacu zice ca sunt copiate din tv adus din America, asa ca nu cred sa rezolvi ceva cu ele...asta e parerea mea dar tu poti sa incerci..... https://remont-aud.net/dump/lcd_pdp_tv/lg/lg_49lb5550_uy_shassi_main_board_la49b/246-1-0-100780 Link spre comentariu
iuliantv Postat Octombrie 29, 2021 Partajează Postat Octombrie 29, 2021 (editat) nu merita chinuit ca nu da rezultate,o fi adus de prin anglia ,dar tara lui mama e in zona americii,teretic acel tuner acel procesor acea placa nu stie mai mult decat america,am chinuit si eu vre-o 3 bucati,sony,lg,toshiba ,mai mult ca sigur tv-ul e ntsc,nu cred ca va intra culoare corecta a imagine pe tuner,pana si alimentarea nu se adapteaza la zona noastra,zic eu,are o oscilatie zgomotoasa,daca e gandita pentru 110-127v 100hz, Editat Octombrie 29, 2021 de iuliantv Link spre comentariu
geoky Postat Octombrie 30, 2021 Autor Partajează Postat Octombrie 30, 2021 Asa este baieti, aveti dreptate, nu am sperante de reusita cu acest aparat. Cum spuneti si voi, este pentru State, ca in sm am gasit ca tari de receptie doar US/CA/MX, si da, nici culoarea nu intra corect. Va multumesc mult pentru ajutor, si raman dator ! Link spre comentariu
iuliantv Postat Octombrie 30, 2021 Partajează Postat Octombrie 30, 2021 (editat) unele merg pehdmi cu decodor de la distribuitorul de cablu sau satelit si nu numai,dar decodorul trebuie sa stie ntsc,plus ca la unele ce erau 110-127v 100hz am observat o palpaire a imaginii se mai poate cauta mainboard si si sursa de la variantele europene model apropiat,sau tot tv-ul cu display spart si facut.a rocada cu displayul Editat Octombrie 30, 2021 de iuliantv Link spre comentariu
geoky Postat Octombrie 30, 2021 Autor Partajează Postat Octombrie 30, 2021 Am pus un decodor Amiko Impulse T2/C, pe HDMI, si televizorul functioneaza fara probleme. Link spre comentariu
Costica Tv Postat Octombrie 30, 2021 Partajează Postat Octombrie 30, 2021 Acum 27 minute, geoky a spus: Am pus un decodor Amiko Impulse T2/C, pe HDMI, si televizorul functioneaza fara probleme. Daca e tv-ul tau personal renteaza sa dai 200 de lei pe un receptor Digital, altfel nu prea vad...... Link spre comentariu
geoky Postat Octombrie 30, 2021 Autor Partajează Postat Octombrie 30, 2021 Televizorul era al clientului, care a venit putin mai devreme si l-a ridicat din service, dupa ce a vazut cum functioneaza cu decodor, pe HDMI. M-a pus sa-i dau comanda de unul , si am gasit la 165,00 lei cu tot cu transport. Parea mea este ca neavand alternativa, pentru acest tv de 42", se merita investit chiar si mai mult, ca sa poata fi folosit. Va multumesc tuturor ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum