TibiBzg Postat Octombrie 24, 2021 Partajează Postat Octombrie 24, 2021 Buna seara domnilor! Vreau sa modific un dump citit dintr-un eeprom, problema este ca modificarea presupune inlocuirea unei secvente destul de mari din respectivul dump, si nu m-as apuca sa-l modific manual, ca este munca de chinez. Atunci va intreb pe dumneavostra, exista vreun program capabil sa ma lase sa dau copy doar la o secventa dintr-un dump si sa o inserez in alt dump? Ce am gasit eu nu ma lasa, sau imi insera cu totul atceva. Link spre comentariu
modoran Postat Octombrie 24, 2021 Partajează Postat Octombrie 24, 2021 Editoare hex sunt o multime. Link spre comentariu
TibiBzg Postat Octombrie 24, 2021 Autor Partajează Postat Octombrie 24, 2021 Acum 28 minute, modoran a spus: Editoare hex sunt o multime. Va cred pe cuvant. Eu am incercat doua si n-am rezolvat nimica. Imi puteti recomanda cateva pe care le-ati folosit dumneavoastra? Link spre comentariu
modoran Postat Octombrie 24, 2021 Partajează Postat Octombrie 24, 2021 hex workshop e preferatul meu, dar sunt si altele gratis Link spre comentariu
TibiBzg Postat Octombrie 25, 2021 Autor Partajează Postat Octombrie 25, 2021 Acum 11 ore, modoran a spus: hex workshop e preferatul meu, dar sunt si altele gratis Multumesc! O sa-l incerc! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum