sesebe Postat Octombrie 29, 2021 Partajează Postat Octombrie 29, 2021 Apropo de asta, de unde se mai pot cumpăra potentiometre cu priza suplimentara? Dar cu 2 prize suplimentare? Link spre comentariu
Усилитель Postat Octombrie 29, 2021 Partajează Postat Octombrie 29, 2021 Acum 1 minut, sesebe a spus: Apropo de asta, de unde se mai pot cumpăra potentiometre cu priza suplimentara? Dar cu 2 prize suplimentare? Eu am pus in amp pot volum redare dublu de la Kashtan ,are 2 prize pe fiecare sectiune ,care din fabrica nu au fost folosite ,acum speculez cum ar trebui ..... Link spre comentariu
sesebe Postat Octombrie 29, 2021 Partajează Postat Octombrie 29, 2021 Vezi ca exista scheme pe net gata calculate. Link spre comentariu
alexy Postat Octombrie 29, 2021 Autor Partajează Postat Octombrie 29, 2021 (editat) "Liviu.Mihaiu" ce boxe ai si ce statie ,,de se aude cum spui u eu momentan ascult pe un Preamplificator SRPP si statie cu lampi Editat Octombrie 29, 2021 de alexy Link spre comentariu
alexy Postat Octombrie 29, 2021 Autor Partajează Postat Octombrie 29, 2021 (editat) dar vreau un corector de ton ,pentru un amplificator ,,,,,,,,,,am si preul SU-C800U ,dar nu suna bine a fost ce afost ,offf o gramada de bani cand vad un preamplificator ce atatia bani ,cer altii pe el , ce sa facem dami banii 12-18 mil un preu SU-C800Umda technics, daca studiem putin schema , la preamplificator technics SU-C800U oare de ce este si va fii as de scump in continuare brand sau auditia ?pana se face oaie camila nu dau atatia bani pe un preu technics cum este , il am foarte de demult ,si stiu cum suna Editat Octombrie 29, 2021 de alexy Link spre comentariu
vily Postat Octombrie 29, 2021 Partajează Postat Octombrie 29, 2021 (editat) Uite colea! Randul 2. Editat Octombrie 29, 2021 de vily Link spre comentariu
Mircea Postat Octombrie 30, 2021 Partajează Postat Octombrie 30, 2021 (editat) 8 hours ago, Усилитель said: O schema de loudness variabil ( majoritatea sunt cu potentiometru cu priza suplimentara ) Caca-maca rezultatul schemei asteia: Alte scheme, tot la 2Vrms intrare. LE: sarcina e 100K, daca mergi mai jos se duc naibii curbele. APEX (copie dupa o Yamaha - nu stiu care). Se vede cum e fortata sa atenueze aiurea, fara o concordanta intre joase si inalte. Alt "succes" APEX: Originalul Yamaha CA-810: Yamaha A-960: Evident, la asa atenuari, e bine sa prevezi un etaj amplificator. Editat Octombrie 30, 2021 de Mircea Link spre comentariu
vily Postat Octombrie 30, 2021 Partajează Postat Octombrie 30, 2021 Pe mine mă sperie cum aud sau apreciază anumite persoane sunetul. Link spre comentariu
Усилитель Postat Octombrie 30, 2021 Partajează Postat Octombrie 30, 2021 @Mircea, mersi mult, apreciez timpul si efortul depus. In principiu ar fi sarcina 470k, intrare in trioda. Link spre comentariu
CornelM Postat Octombrie 30, 2021 Partajează Postat Octombrie 30, 2021 Acum 3 ore, vily a spus: Pe mine mă sperie cum aud sau apreciază anumite persoane sunetul. Aspacardin. Lasand gluma la oparte, aprecierea asta a sunetului se poate educa. Recunosc ca sunt departe de adevar. Nici pe la concerte unde se face muzica cu multe instrumente muzicale nu am fost. Cu APEX asta m-am dumerit. Daca ''horoscopul'' a facut in asa fel in cat sa construiesc acest corector....Vad ca original e facut de Marantz, nu cred ca este asa de rau pana la urma urmei daca se respecta schema originala. Link spre comentariu
vily Postat Octombrie 30, 2021 Partajează Postat Octombrie 30, 2021 Am văzut că ai dus la bun sfârșit ampliful de căști Sapphire al lui rjm. Nu știu ce căști folosești și sursă de semnal, dar te poate ajuta să îți faci o părere despre cum trebuie să se audă muzica. Nu un anumit gen ci în întreg ansamblul. Pentru boxe e mai complicat să creezi un mediu optim de audiție. Link spre comentariu
CornelM Postat Octombrie 30, 2021 Partajează Postat Octombrie 30, 2021 Da. Un proiect foarte bun. Ascult cu o pereche de casti Audio-Technica ATH-AVC500. Semnalul provine de la un cd-player DCD1560 Denon. Link spre comentariu
vily Postat Octombrie 30, 2021 Partajează Postat Octombrie 30, 2021 Încearcă Tidal , perioada de probă, ca să nu plătești. Au niște fișiere audio de o calitate superioară. Îmi pare că sunt bifate ca master. Mai este și varianta Spotifie , sau cum s-o scrie, unde, la fel, subscrii pentru probă pentru a avea acces la calitate. Vezi cum ți se pare față de cd player. Link spre comentariu
CornelM Postat Decembrie 8, 2021 Partajează Postat Decembrie 8, 2021 (editat) Salutare... Am incercat de o luna Spotify dat din setari la calitate maxima. Este ok, se aude f bine dar parerea mea este ca tot CD-ul original este superior. Editat Decembrie 8, 2021 de CornelM Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum