alexy Postat Octombrie 24, 2021 Partajează Postat Octombrie 24, 2021 (editat) APEX TB3 si APEX P30ZF,https://www.komitart.ru/page,1,2,984-predvaritelnyy-usilitel-apex-tb3.html volum pasiv https://docs.google.com/document/d/1kiKdRmhPGYWQr63FxFBK40mdCVYsUeNexQFaFHO5WWs/edit cu Op162i si carcasa ,, Editat Octombrie 24, 2021 de alexy Link spre comentariu
CornelM Postat Octombrie 25, 2021 Partajează Postat Octombrie 25, 2021 APEX TB3 l-am construit si eu. Functioneaza excelent. Am folosit IC operational TL082. Link spre comentariu
alexy Postat Octombrie 25, 2021 Autor Partajează Postat Octombrie 25, 2021 "CornelM" cum este iesirea de semnal mare sau mica ,mai trebuie pus cumva un preamplificator in fata sau in spatele corectorului de ton ? Link spre comentariu
CornelM Postat Octombrie 25, 2021 Partajează Postat Octombrie 25, 2021 Eu am realizat si TB1 si TB3 pe aceiasi placa cum este in atasament. Cand am facut proba, am luat semnal de la un CD player si trimis catre amplificatorul NMOS200. Nu am facut nici o masuratoare electirca. Nu pot sa va zic daca este mare sau mica iesirea de semnal. O sa fac niste masuratori si o sa le prezint. APEX TB1+TB3.PDF Link spre comentariu
alexy Postat Octombrie 25, 2021 Autor Partajează Postat Octombrie 25, 2021 mam gandit sa pun dupa corector de ton https://www.komitart.ru/1006-apex-a2-linear-preamplifier.html ,chiar va rog sa faceti niste masuratori sa vad cum fac configuratia Link spre comentariu
Mircea Postat Octombrie 25, 2021 Partajează Postat Octombrie 25, 2021 E buna ideea. Tot zgomotul din corector il amplificati si mai bine, sa se auda cat mai clar. Link spre comentariu
Marian Postat Octombrie 25, 2021 Partajează Postat Octombrie 25, 2021 Ce mai conteaza un asemenea "mic" detaliu atunci cand referinta e apex? PS: Ce e aia "linear preamplifier"? Ca nu ma prind... Link spre comentariu
vily Postat Octombrie 25, 2021 Partajează Postat Octombrie 25, 2021 Apex are un mare succes pe diyaudio. Este liderul pasionatilor de audio din India. De ce nu ar fi luat in seama si de ai nostri ,ar fi vreo deosebire? Link spre comentariu
Marian Postat Octombrie 25, 2021 Partajează Postat Octombrie 25, 2021 As zice eu pe ce categorie de oameni are apex succes dar as fi acuzat de atacuri si ofense si...mai bine ma abtin. Altfel stiu ca apex e un mare guru cu muuuuulti....bai ma abtin cu greu...urmaritori, n-are el treaba cu electronica da ce conteaza, banii sa mearga Link spre comentariu
CornelM Postat Octombrie 25, 2021 Partajează Postat Octombrie 25, 2021 Si eu care credeam ca este de la noi de prin imrejurimi, nici decum din India. Link spre comentariu
sesebe Postat Octombrie 25, 2021 Partajează Postat Octombrie 25, 2021 Acum 20 minute, Marian a spus: As zice eu pe ce categorie de oameni are apex succes dar as fi acuzat de atacuri si ofense si...mai bine ma abtin. Altfel stiu ca apex e un mare guru cu muuuuulti....bai ma abtin cu greu...urmaritori, n-are el treaba cu electronica da ce conteaza, bani sa mearga EXACT!!!!! Link spre comentariu
CornelM Postat Octombrie 25, 2021 Partajează Postat Octombrie 25, 2021 Acum 27 minute, Marian a spus: As zice eu pe ce categorie de oameni are apex succes dar as fi acuzat de atacuri si ofense si...mai bine ma abtin. Da. Habarnisti asa ca mine. Bani n-am ca sunt sarac. Link spre comentariu
alexy Postat Octombrie 25, 2021 Autor Partajează Postat Octombrie 25, 2021 (editat) CornelM spuneti ca va place cum suna apex TB3 , se poate niste poze cu construirea lui va rog si teste daca se poate Editat Octombrie 25, 2021 de alexy Link spre comentariu
Marian Postat Octombrie 25, 2021 Partajează Postat Octombrie 25, 2021 Cornel Si crezi ca eu sunt bogat? De ce crezi ca stagneaza proiectele mele de pe forum? Ca de plictiseala sigur nu... PS: Scuze, trebuia sa scriu "banii" cu 2 de "i". Link spre comentariu
vily Postat Octombrie 25, 2021 Partajează Postat Octombrie 25, 2021 Acum 32 minute, CornelM a spus: Si eu care credeam ca este de la noi de prin imrejurimi, nici decum din India. El e vecin cu noi, adepții sunt din Pakistan, India. Am observat cu totul întâmplător aspectul ăsta dar nu pot înțelege legătura. Revenind la înlănțuirea propusă de colegul inițiator, zău că nu-i văd rostul și utilitatea, dincolo de aspectele relevate de Mircea. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum