alex26 Postat Octombrie 24, 2021 Partajează Postat Octombrie 24, 2021 Buna ziua. Îmi poate spune și mie cineva cum se numește acest cablu și la ce se folosește. Inițial am crezut ca este coaxial-RCA, dar nu cred ca este așa. Va mulțumesc. https://postimg.cc/gallery/mrbPH9m Link spre comentariu
Shambala Postat Octombrie 24, 2021 Partajează Postat Octombrie 24, 2021 Stereo -> Mono ? Desfaceti conectorul singur si vedeti daca cele doua fire sunt unite prin doua [poate f mici] rezistente. Sau masurati cu un ohmmetru. Link spre comentariu
alex26 Postat Octombrie 24, 2021 Autor Partajează Postat Octombrie 24, 2021 Pinii din mijlocul mufelor RCA sunt lipiți împreuna fără alte rezistente pe cealaltă mufa, iar masele sunt comune. In cazul asta la ce e bun acest cablu? Link spre comentariu
vily Postat Octombrie 24, 2021 Partajează Postat Octombrie 24, 2021 Este un cablu pentru subwoofer. Link spre comentariu
merck Postat Octombrie 24, 2021 Partajează Postat Octombrie 24, 2021 Acum 1 minut, vily a spus: Este un cablu pentru subwoofer. Ce vorbesti? Esti sigur? Link spre comentariu
vily Postat Octombrie 24, 2021 Partajează Postat Octombrie 24, 2021 Daca te deranjeaza prea tare, l-as vrea eu. Link spre comentariu
merck Postat Octombrie 24, 2021 Partajează Postat Octombrie 24, 2021 Acum 31 minute, alex26 a spus: Pinii din mijlocul mufelor RCA sunt lipiți împreuna fără alte rezistente pe cealaltă mufa, iar masele sunt comune. In cazul asta la ce e bun acest cablu? Link spre comentariu
vily Postat Octombrie 24, 2021 Partajează Postat Octombrie 24, 2021 Acum 2 minute, merck a spus: Ce vorbesti? Esti sigur? Foarte sigur. Ma jur pe rosu. Link spre comentariu
merck Postat Octombrie 24, 2021 Partajează Postat Octombrie 24, 2021 Nu stiam ca daca juri pe rosu poti conecta doua iesiri impreuna! Link spre comentariu
vily Postat Octombrie 24, 2021 Partajează Postat Octombrie 24, 2021 (editat) Te mai las putin pana iti explic. Hint: Subwoofer activ conectat la..... ps. Si eu m-am uitat ca boul la el cand l-am vazut prima oara. Editat Octombrie 24, 2021 de vily Link spre comentariu
merck Postat Octombrie 25, 2021 Partajează Postat Octombrie 25, 2021 Subwoofer activ (stereo input) conectat la home cinema (mono output) adica .... un rahat! Doua intrari conectate la o iesire se poate dar ... unde-i castigul? Link spre comentariu
cimitavita Postat Octombrie 25, 2021 Partajează Postat Octombrie 25, 2021 Preț mai mic, aproape la jumătate. La orice sistem audio mai pretențios, componentele cele mai scumpe sunt difuzorul/boxa pentru joase, respectiv amplificatorul care redă frecvențele joase. Toate sistemele audio care au .1 în denumire, sunt făcute așa, cu un singur difuzor și amplificator pentru joase. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum