Vizitator andreass Postat Octombrie 31, 2007 Partajează Postat Octombrie 31, 2007 Sal, am 2 difuri marca facute sub pod ce vreu sa va intreb e ca au cate 2 borne ca si cum ar avea 2 bobine iar pe din scrie 4/8ohm asta ce inseamna? pe o bobina e 4 ohmi si pe cealalta 8 ohmi sau fiecare au cate 4 ohmi eu le-am legat in serie :P nu ar fi problema dar nu am multimetru ca as masura ) Link spre comentariu
adircf Postat Octombrie 31, 2007 Partajează Postat Octombrie 31, 2007 mai degraba ai 2 bobine de 4 ohmi. le pui in serie ai 8 ohmi, le pui in paralel ai 2 ohmi :yawinkle: legarea paralel serie o stii ? Link spre comentariu
Vizitator andreass Postat Octombrie 31, 2007 Partajează Postat Octombrie 31, 2007 normal ca stiu legarea vroiam doar sa stiu daca sunt amandoua de 4 onhi sau difera sa stiu cum sa le leg sa nu am sub 8 ohmi meri de inf Link spre comentariu
adircf Postat Noiembrie 1, 2007 Partajează Postat Noiembrie 1, 2007 oricum te sfatuiesc sa folosesti un aparat de masura la treaba asta. ce-i sigur... ii sigur. :yawinkle: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum