bogdan exit Postat Octombrie 31, 2007 Partajează Postat Octombrie 31, 2007 salut aku nu mai timp si rabdare sa mai caut si sa fac din nou uploud la niste poze care mam chinuit vreo 20 de min si cu un simplu backspace sa dus toata munca mea de a afisa un sistem 5.1 pe forum chiar nu se poate face nimic sa nu se mai stearga postul in timp ce scrii ? daca dai din greseala un backspace sau un back :smt005 oricum sa revin la intrebarea mea dupa ce am cautat in toate cele 19 pagini de posturi n-am gasit nici un om care a facut vriun sistem 5.1 ma refer la boxe :weedman: puteti sa-mi dati si mie niste scheme sau linkuri [ca chiar nu mai stau bine cu nervi dupa munca cu atashamentul] mentionand ca am 6 amplificatoare ipa 300 cu cate o pereche de fet imi scoate 70W pe 8 ohmi si 110 pe 4ohmi datorita limitarii de tensiune pe care o am ce sistem 5.1 pot sa fac mentionez inca ceva ca amplificatoarele am sa le limitez la 30 w pe spate 50 fata 60 central si 110 w subwoofer sau ce putere ar trebui sa am pe ele ca sa fie reglate ca cele din comert ce combinatie de putere ar trebuii sa aiba fiecare ca volumul sa fie balansata . Scuzatima dak nu mam exprimat bine maine cand am sa ma calmez am sa editez dak nu mam exprimat bine Link spre comentariu
bogdan exit Postat Noiembrie 2, 2007 Autor Partajează Postat Noiembrie 2, 2007 haideti va rog nu ma ajuta nimeni vreau doar sa-mi spuneti macar la ce frecvente sa tai pe fiecare incinta ca sa am si ceva efecte si ce putere sa dau mentionand- am puterea de 70 w 8 ohm - si 110 w pe 4 ohm pt subwoofer -si incintele am sa le fac in functie de puterea care a sa mio ziceti sa dau pe fiecare canal reglata din buffere puse la intrarea fiecarui amp final pt a regla puterea DEci daca ati inteles spunetimi si mie va rog daca nu va spun mai simplu vreau sa fac un sistem 5.1 dar nustiu ce puteri sa administrez pe fiecare canal si ce frecvente ca sa se auda bine. de exemplu pe spate nu vreau bas ca nu e nevoie vati prins ce vreau sa zic? multumesc frumos Link spre comentariu
Mihai Cimpoeru Postat Noiembrie 2, 2007 Partajează Postat Noiembrie 2, 2007 Zi si tu un buget ca sa stim ce sa-ti oferim !! :yawinkle: Link spre comentariu
Extrem Postat Noiembrie 3, 2007 Partajează Postat Noiembrie 3, 2007 In principiu e destul de greu sa faci asa ceva, nici nu prea merita.De aceea nu posteaza nimeni :yawinkle: Link spre comentariu
andiy Postat Noiembrie 3, 2007 Partajează Postat Noiembrie 3, 2007 Intra pe forumul de la http://www.homecinema-fr.com si o sa vezi mai multe proiecte de incinte. Uite un exemplu http://www.homecinema-fr.com/forum/view ... t=29858770 :smt006 Link spre comentariu
bogdan exit Postat Noiembrie 3, 2007 Autor Partajează Postat Noiembrie 3, 2007 pai incinte de construit piam propus sa le fac in jumate de an maximmm cat mai devreme macar cate o pereche pe luna si la urma subwooferul de incintele am sa le fac dupa schemele de aici http://www.dioda.ro/Forums/viewtopic/p=91.html cele cu difuzoare sal ca in primul rand sunt si ieftine si se gasesc asta este cel mai important mai ales ca sunt si calculate cea ce ma scuteste de mult timp ce vreau eu cel mai mult sa ma ajutati este asa 1 vreau sa administrez puterea pe spate fata centru si subwoofer corect ca sa aud si eu ceva bine 2 vreau sa administrez si frecventele corect pe fiecare canal ca sa-mi iasa si niste efecte de exemplu cand ascult un film ca doar dak tot machinui sa fac ceva fac ceva bun :yawinkle: nu pot sa-mi bat joc de bani chiar asa :smt003 Ce stiu eu pana acuma este : cu amplificatoarele leam rezolvat trebuie sa astept sa-mi vina , la subwoofer am sa pun la intrare un buffer [daca nu e buna ideea corectatima ] si la celelalte pe langa bufferele care am sa le pun as vrea sa pun si cate un filtru activ ceva de genul asta prima figura si buffer ceva de genul asta a doua figura . si niste potentiometre pt volum si inca o intrebare in schemele de la esp pot sa pun niste op mai bune de genul opaxxx fara sa fac vreo modificare? Link spre comentariu
radue Postat Noiembrie 3, 2007 Partajează Postat Noiembrie 3, 2007 WTF ??? Ia aruncati si voi un ochi aici si aici Daca il prind pe al ain faa mea ii rup picioarele si ii dau cu ciocanul de 5 kg pe fiecare deget :axe: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum