Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Solicitare reparatie - RADIO OBERON

Wagner KRS

Postări Recomandate

Tipul aparatului: Radio Stereo

Modelul aparatului: OBERON

Defectul cum se manifesta: nu se aprinde!

Alte specificatii utile: am schema radioului!

Buna ziua, as fi recunoscator daca cineva din Bucuresti m-ar putea ajuta cu reparatia/punerea in functiune a aparatului meu de radio OBERON, productie nemteasca. Nu cunosc defectul, stiu doar ca aparatul a functionat perfect pana la jumatatea anilor 90 si de atunci nu a mai fost deloc in exploatare. Nu lipseste nicio piesa din aparat, conditiile fizice ale radioului sunt perfect functionale (aspect ext/int).

Daca exista cineva dispus la o asemenea manopera, astept sa fiu contactat aici sau la tel: 0723320233

Va multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Wagner KRS

3

• validae

1

Top autori în acest subiect

Am mutat cererea de depanare la secţiunea corespunzătoare.Puteţi să acutalizaţi cererea zilnic, o singură dată pe zi, citându-vă textul într-o postare pe acelaşi topic sau scriind doar ,,Up,,.

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...
La 20.10.2021 la 9:13, Wagner KRS a spus:

Tipul aparatului: Radio Stereo

Modelul aparatului: OBERON

Defectul cum se manifesta: nu se aprinde!

Alte specificatii utile: am schema radioului!

Buna ziua, as fi recunoscator daca cineva din Bucuresti m-ar putea ajuta cu reparatia/punerea in functiune a aparatului meu de radio OBERON, productie nemteasca. Nu cunosc defectul, stiu doar ca aparatul a functionat perfect pana la jumatatea anilor 90 si de atunci nu a mai fost deloc in exploatare. Nu lipseste nicio piesa din aparat, conditiile fizice ale radioului sunt perfect functionale (aspect ext/int).

Daca exista cineva dispus la o asemenea manopera, astept sa fiu contactat aici sau la tel: 0723320233

Va multumesc

up

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări