Wagner KRS Postat Octombrie 20, 2021 Partajează Postat Octombrie 20, 2021 Tipul aparatului: Radio Stereo Modelul aparatului: OBERON Defectul cum se manifesta: nu se aprinde! Alte specificatii utile: am schema radioului! Buna ziua, as fi recunoscator daca cineva din Bucuresti m-ar putea ajuta cu reparatia/punerea in functiune a aparatului meu de radio OBERON, productie nemteasca. Nu cunosc defectul, stiu doar ca aparatul a functionat perfect pana la jumatatea anilor 90 si de atunci nu a mai fost deloc in exploatare. Nu lipseste nicio piesa din aparat, conditiile fizice ale radioului sunt perfect functionale (aspect ext/int). Daca exista cineva dispus la o asemenea manopera, astept sa fiu contactat aici sau la tel: 0723320233 Va multumesc Link spre comentariu
validae Postat Octombrie 20, 2021 Partajează Postat Octombrie 20, 2021 Am mutat cererea de depanare la secţiunea corespunzătoare.Puteţi să acutalizaţi cererea zilnic, o singură dată pe zi, citându-vă textul într-o postare pe acelaşi topic sau scriind doar ,,Up,,. Link spre comentariu
Wagner KRS Postat Decembrie 27, 2021 Autor Partajează Postat Decembrie 27, 2021 La 20.10.2021 la 9:13, Wagner KRS a spus: Tipul aparatului: Radio Stereo Modelul aparatului: OBERON Defectul cum se manifesta: nu se aprinde! Alte specificatii utile: am schema radioului! Buna ziua, as fi recunoscator daca cineva din Bucuresti m-ar putea ajuta cu reparatia/punerea in functiune a aparatului meu de radio OBERON, productie nemteasca. Nu cunosc defectul, stiu doar ca aparatul a functionat perfect pana la jumatatea anilor 90 si de atunci nu a mai fost deloc in exploatare. Nu lipseste nicio piesa din aparat, conditiile fizice ale radioului sunt perfect functionale (aspect ext/int). Daca exista cineva dispus la o asemenea manopera, astept sa fiu contactat aici sau la tel: 0723320233 Va multumesc up Link spre comentariu
Wagner KRS Postat Ianuarie 8, 2022 Autor Partajează Postat Ianuarie 8, 2022 La 27.12.2021 la 17:19, Wagner KRS a spus: up Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum