smara_1009 Postat Octombrie 19, 2021 Partajează Postat Octombrie 19, 2021 Buna seara, Am un televizor LED TELETECH 22906, 56 cm iar la deschiderea lui, pe ecran apare bara pentru reglajul volumului și oricât as incerca sa măresc volumul din telecomanda, acesta scade la zero. Câteodată rămâne volumul la un nivel oarecare dar la un moment dat iar apare bara de volum și nivelul sonor scade la zero. Telecomanda nu are taste blocate iar scăderea volumului sonor are loc automat chiar și cu bateriile scoase din telecomanda. Va rog sa-mi spuneți care ar putea fi defecțiunea din cauza careia nu mai pastreaza setarea de nivel pentru sonor. Mulțumesc anticipat ! Link spre comentariu
validae Postat Octombrie 19, 2021 Partajează Postat Octombrie 19, 2021 Aveţi un mic joystick pe spatele tv şi acela e blocat pe (vol-) sau are oxizi care fac aleator comanda asta. Link spre comentariu
smara_1009 Postat Octombrie 20, 2021 Autor Partajează Postat Octombrie 20, 2021 Multumesc mult pentru raspuns. Am mișcat acel joystick de câteva ori și se pare ca s-a rezolvat problema. Când voi avea timp am sa desfac și am sa dau cu spray pentru contacte. Sanatate maxima tuturor ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum