profimex Postat Octombrie 19, 2021 Partajează Postat Octombrie 19, 2021 Buna ziua , am televizorul din titlu cu display LTJ320HN02-J functioneaza ok cam 30 min o ora dupa care se vede imaginea dublata : https://files.fm/u/e4wrgymuc Precizez ca am incercat alt t-con si alt mb la fel face deci problema este din display. Daca a mai intalnit cineva defectul va rog sa ma ajutati cu un sfat. Multumesc Link spre comentariu
iuliantv Postat Octombrie 19, 2021 Partajează Postat Octombrie 19, 2021 sant atatea videoclipuri cu ceea ce trebuie incercat,ati incercat?,unele se rezolva,cred ca si al dv Link spre comentariu
profimex Postat Octombrie 19, 2021 Autor Partajează Postat Octombrie 19, 2021 1 oră în urmă, iuliantv a spus: sant atatea videoclipuri cu ceea ce trebuie incercat,ati incercat?,unele se rezolva,cred ca si al dv Multumesc dar problema este ca la mine merge ok o ora dupa care incepe sa faca . O sa incerc dupa ce incepe sa faca defectul Link spre comentariu
iuliantv Postat Octombrie 19, 2021 Partajează Postat Octombrie 19, 2021 cam asase incepe cu decuplarea benzilor,si vazut care face figuri,asta daca poate fi testat pe jumatati,dupa care prin tatonare se izoleaza trasee,eu personal folosesc hartie pana la elucidarea zonei defecte,si intr-un final aplic scotch permanent Link spre comentariu
profimex Postat Octombrie 19, 2021 Autor Partajează Postat Octombrie 19, 2021 problema este ca face pe ambele parti pe partea dreapta daca o conectez face ca in poze iar pe partea stanga face dar nu asa rau am izolat partea dreapta a mers 10 minute dupa care a inceput din nou Link spre comentariu
iuliantv Postat Octombrie 19, 2021 Partajează Postat Octombrie 19, 2021 atunci e posibil sa aiba drivere laterale defecte,daca are pe ambele parti,poate merge urecheat pe partea defecta (rupte driverele laterale) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum