paulbt Postat Octombrie 17, 2021 Partajează Postat Octombrie 17, 2021 Buna seara, Spre vanzare termostatul din imagini (cele 2 module), se vinde ca defect, a functionat doua ierni, s-a defectat deodata. De nou a costat cam 230 lei. Are meniu de calibrat, de setat temp max si min, de reglat modul de noapte si cel de zi, etc.. Am incercat sa-l repar, dar nu am reusit intr-un timp scurt si a trebuit sa-mi cumpar unul nou. Nu stiu exact daca nu se transmite sau nu se receptioneaza semnalul pt aclansarea releului. Transmitatorul zice ca ar transmite semnal (apare flacara pe ecran), dar la receptor nu se intampla nimic, ar trebui sa se aprinda led-ul verde si sa se comande releul, dar nu se intampla niciuna. Releul e ok, l-am scos si l-am probat. Cel mai probabil e ceva defect la circuitul de comanda. Termostatul a mai fost anterior peticit, am schimbat dioda in paralel cu bobina releului si rezistenta serie cu alimentarea de la retea. Pret 50 lei fara taxe transport. MP sau 0723 63 23 10 Multumesc de gazduire! Paul Link spre comentariu
paulbt Postat Noiembrie 7, 2021 Autor Partajează Postat Noiembrie 7, 2021 Vandut, se poate inchide, multumesc! Link spre comentariu
Postări Recomandate