anddy Postat Octombrie 17, 2021 Partajează Postat Octombrie 17, 2021 Va salut! Am gasit pe la tara un radio popular s581a cu ochi magic si l-am reconditionat cum am stiut dpdv estetic. La partea functionala am ceva probleme si deoarece nu prea le am deloc cu lampile apelez la voi. Problema este ca receptioneaza doar radio RA si se aude incet chiar cu volumul la maxim. In rest nu se aude nimic, doar un sunet foarte slab ca si cum tensiunea de alimentare nu e filtrata si se aude brumul de retea. Toate lampile cred ca sunt originale, adica coincid la serie cu schema din el, mai putin lampa de filtraj..in loc de 6Z31 este un EZ..dar s-a luat scrisul de pe ea si nu se mai vede. Pe receptia postului radio RA ochiul magic e static, probabil ar trebuie sa aiba ceva joc ca la un vu-metru. Ceva idei de unde sa incep? Link spre comentariu
Nostalgic Postat Octombrie 18, 2021 Partajează Postat Octombrie 18, 2021 În primul rînd o antenă mai eficace. Și evaluat efectul. Tuburi uzate (1959). Conzii de cuplaj din audio. Condul din catod finala audio. Filtrajul tensiunii redresate. Rezistori devalorizați. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum