kog1 Postat Octombrie 17, 2021 Partajează Postat Octombrie 17, 2021 Buna ziua! Va rog dacă se poate sa ma ajutați in aceasta problema .Tv are sonor ,functioneaza comenzile,ledurile de illuminare ecran se aprind dar ecranul este negru ,foarte puțin se luminează dar fără imagine.T-con schimbat ,iar la măsurători am găsit următoarele tensiuni: VIN 12v,VDD 17v,VCC 1,8v,VGL -5,2v,VCOM 6,5vVGH 28v, CLK(1-6) 8v,HVDD 8v. T-CON 6870C-0532A, Mainboard 17MB97 Mulțumesc! Link spre comentariu
Gabriel_S Postat Octombrie 17, 2021 Partajează Postat Octombrie 17, 2021 Decupleaza pe rand cele doua jumatati de ecran si vezi daca ai imagine pe vreuna Link spre comentariu
kog1 Postat Octombrie 17, 2021 Autor Partajează Postat Octombrie 17, 2021 (editat) Acum 4 ore, Gabriel_S a spus: Decupleaza pe rand cele doua jumatati de ecran si vezi daca ai imagine pe vreuna La decuplarea benzi din stanga se luminează jumătate de ecran din dreapta și invers la decuplarea benzii din dreapta se luminează jumătate de ecran din sanga ,dar fără imagine . Mulțumesc!p Editat Octombrie 17, 2021 de kog1 Link spre comentariu
yokoono Postat Octombrie 17, 2021 Partajează Postat Octombrie 17, 2021 Tensiunile pe t-con arata bine. Panelul pare ok. Ceva este pe placa de baza. Pune si codul de panel sa vedem de-un soft. Pana atunci curata si contactele de la panglici sa mai elimini o cauza. Link spre comentariu
kog1 Postat Octombrie 18, 2021 Autor Partajează Postat Octombrie 18, 2021 (editat) Acum 19 ore, yokoono a spus: Tensiunile pe t-con arata bine. Panelul pare ok. Ceva este pe placa de baza. Pune si codul de panel sa vedem de-un soft. Pana atunci curata si contactele de la panglici sa mai elimini o cauza. Acum 34 minute, kog1 a spus: Cod panel. Am curățat conectorii și verificat pamblicile ,sunt ok .Menționez ca defectul se manifesta la fel și cu t-con original al televizorului și tensiunile sunt identice .Mulțumesc! Editat Octombrie 18, 2021 de kog1 Link spre comentariu
kog1 Postat Octombrie 25, 2021 Autor Partajează Postat Octombrie 25, 2021 La 18.10.2021 la 14:18, kog1 a spus: Cod panel. Am curățat conectorii și verificat pamblicile ,sunt ok .Menționez ca defectul se manifesta la fel și cu t-con original al televizorului și tensiunile sunt identice .Mulțumesc! Buna seara! Va rog dacă se poate și alte sfaturi in legătura cu acest defect ,eventual niște măsurători.Mulțumesc! Link spre comentariu
yokoono Postat Octombrie 26, 2021 Partajează Postat Octombrie 26, 2021 (editat) Incearca un soft full. Pentru stick. Macar sa vezi vreo modificare https://files.fm/u/ex79vk3xg L.E. Daca imaginea nu este corecta se gaseste soft de panel pentru reparare. Editat Octombrie 26, 2021 de yokoono Link spre comentariu
kog1 Postat Octombrie 26, 2021 Autor Partajează Postat Octombrie 26, 2021 Acum 15 ore, yokoono a spus: Incearca un soft full. Pentru stick. Macar sa vezi vreo modificare https://files.fm/u/ex79vk3xg L.E. Daca imaginea nu este corecta se gaseste soft de panel pentru reparare. Mulțumesc! Link spre comentariu
kog1 Postat Octombrie 30, 2021 Autor Partajează Postat Octombrie 30, 2021 (editat) La 24.10.2021 la 11:22, kog1 a spus: Am sa verific mâine.Mulțumesc! Buna ziua! Nu știu dacă ajuta dar mai dau niște măsurători .Am măsurat tensiunile pe Integratul U1 ( cred ca este memoria pe T-con ) pin 5,6,7 +2,7v și pin 8 +2,8v . Editat Octombrie 30, 2021 de kog1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum