Yo4You Postat Octombrie 31, 2007 Partajează Postat Octombrie 31, 2007 Va salutDoresc sa stiu se pot programa memoriile tip SMD lipite pe placa gen 24CXX 93CXX lipind fire la SDA CLK SCL????? nemaiifiind nevoie sa le dam jos.Si m-ar interesa si o schema era ceva de cumparat kit adelaida sau nush cum cu 3 tranzistori m-ar interesa sa pot programa aceste tipuri de memorii .Va multumesc Fery! Link spre comentariu
Yo4You Postat Octombrie 31, 2007 Autor Partajează Postat Octombrie 31, 2007 Ok merci vreau sa stie si 93cXX si sa mearga cu ICPROG daca se poate sa fie un JDM simplu cu 2-3tranzuri si ceva diode. Link spre comentariu
criss Postat Noiembrie 2, 2007 Partajează Postat Noiembrie 2, 2007 uite ai aicea un adaptor pt 93Cxx http://www.ic-prog.com/mwsupport.htm Link spre comentariu
criss Postat Noiembrie 11, 2007 Partajează Postat Noiembrie 11, 2007 Cred ca de acesta asteptai.Asemanator miam facut, nu de mult si lam incercat pe 24LC16,merge super.nui greu de facut si il poti 'inghesui' intro mufa rs232 tragi afara doar firele necesare. Link spre comentariu
Vizitator hodor zoltan Postat Decembrie 23, 2008 Partajează Postat Decembrie 23, 2008 Va salutDoresc sa stiu se pot programa memoriile tip SMD lipite pe placa gen 24CXX 93CXX lipind fire la SDA CLK SCL????? nemaiifiind nevoie sa le dam jos.Si m-ar interesa si o schema era ceva de cumparat kit adelaida sau nush cum cu 3 tranzistori m-ar interesa sa pot programa aceste tipuri de memorii .Va multumesc Fery!da poti programa dar trebuie sa legi pinul sase la masa ca sa nu comunice cu procesorul Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum