DanTact Postat Octombrie 14, 2021 Partajează Postat Octombrie 14, 2021 Testez viteza de internet cu DIGI Speed , valorile Download/Upload sunt in jurul a 150Mbps. Testez viteza de internet cu Oocla, valorile sunt peste 900Mbps. Cum este posibil ? Link spre comentariu
validae Postat Octombrie 15, 2021 Partajează Postat Octombrie 15, 2021 Ce distribuitor de internet ai ? Link spre comentariu
DanTact Postat Octombrie 15, 2021 Autor Partajează Postat Octombrie 15, 2021 RCS/RDS. DIGI mi-a instalat routerul, este GB. Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 15, 2021 Partajează Postat Octombrie 15, 2021 Ookla (speedtest.net) va alege pentru test tot un server din Romania si din apropierea locatiei tale. In plus, speedtest.net are optiunea "Multi" si "Single" la Connection. Daca setezi "Single", ce resultat ai ? Link spre comentariu
DanTact Postat Octombrie 15, 2021 Autor Partajează Postat Octombrie 15, 2021 RCS/RDS. DIGI mi-a instalat routerul, este GB. Eu am Mac, iar Oocla mă trimite pe Appstore pentru test, iar astfel rezultatul 3ste peste 900 Mbps. Dacă testez cu Oocla "normal" (teoretic testează pentru orice echipament), atunci rezulta o viteza mică, un pic mai mare pe "single", cam tot ca la Digi speed test. Link spre comentariu
Mircea Postat Octombrie 15, 2021 Partajează Postat Octombrie 15, 2021 Sunt cam inutile testele astea. Testeaza niste servere, nu reflecta viteza pe care o obtii in utilizarea normala. Link spre comentariu
DanTact Postat Octombrie 15, 2021 Autor Partajează Postat Octombrie 15, 2021 Eu oricum sunt destul de mulțumit cu ce am, dar sunt două lucruri care mă "deranjează". Pe de o parte vreau să știu că abonamentul plătit este furnizat corect, iar pe de alta parte sunt intrigat de diferențele foarte mari la testare. Cu Oocla am cconform abonamentului, dar Digi cu care am acest abonament îmi măsoară cu Digi speed valori de 4-5 ori mai mici. Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 15, 2021 Partajează Postat Octombrie 15, 2021 (editat) La abonamentele pentru persoane fizice nici un provider nu garanteaza banda alocata. Se garanteaza o limita superiora ce poate fi atinsa. Ce scrie in contracul tau cu providerul legat de 'viteza' de download/upload ? Editat Octombrie 15, 2021 de Vizitator Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 15, 2021 Partajează Postat Octombrie 15, 2021 (editat) Acum 48 minute, DanTact a spus: Cu Oocla am cconform abonamentului, dar Digi cu care am acest abonament îmi măsoară cu Digi speed valori de 4-5 ori mai mici. Digi foloseste sub licenta tot softul Ookla. Softul incearca sa te localizeze dupa IP si sa foloseasca un server de test din aproprierea ta. Ca sa ai un rezultat cat mai bun. Poti incerca sa setezi alt server si sa compari. Dar spunea user Mircea mai sus, nu este edificator un astfel de test. Editat Octombrie 15, 2021 de Vizitator Link spre comentariu
vily Postat Octombrie 15, 2021 Partajează Postat Octombrie 15, 2021 Acum 2 ore, Liviu.Mihaiu a spus: La abonamentele pentru persoane fizice nici un provider nu garanteaza banda alocata. Crezi că ceilalți sunt mai avantajați? La birou merge mai bine ala cu IP dinamic pe persoană fizică în comparație cu ăla pe juridică cu IP fix. Link spre comentariu
DanTact Postat Octombrie 15, 2021 Autor Partajează Postat Octombrie 15, 2021 https://www.speedtest.net/my-result/d/359849639 Nu sunt sigur ca am inserat corect imaginile, din care se pot vedea vitezele mult diferite, acum cateva minute. https://rcs-rds.speedtestcustom.com/result/d6f3a1c0-2dee-11ec-9eec-5fa0feba900a Link spre comentariu
validae Postat Octombrie 16, 2021 Partajează Postat Octombrie 16, 2021 Aşa am făcut şi eu aseară nişte teste, rezultă că la RDS am cam 7Mb/s viteză de download şi vreo 23Mb/s upload.Dar nu-mi bat capul cu asta... Link spre comentariu
Craciun Postat Octombrie 16, 2021 Partajează Postat Octombrie 16, 2021 Salut, Aici trebuie testat la digi: https://www.digi.ro/asistenta/servicii-aplicatii/speedtest BR/Daniel Link spre comentariu
Mircea Postat Octombrie 16, 2021 Partajează Postat Octombrie 16, 2021 Culmea Internetului... ieri seara am intrat pe linkul lui DanTact si am testat catre RCS Bucuresti si catre un server local. Am obtinut exact aceeasi viteza, asta confirma ca fibra de pe fundul Atlanticului este suficient de rapida cat sa nu conteze distanta. Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 16, 2021 Partajează Postat Octombrie 16, 2021 Dar ping/pong-ul cum este ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum