Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

TV Hitachi 40HB6T62L cu tenta albastra.

sesebe

Postări Recomandate

• Răspunsuri 49
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• sesebe

12

• iuliantv

8

• Costica Tv

4

• Florinel TV

3

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Acum 9 ore, iuliantv a spus:

pai nu mai desfaceti atunci ,osciloscopul nu poate da un verdict fara sa desfaceti panelul?

Ba da dar trebuie sa fie permanent defectul nu sa înceapă sa funcționeze imediat după ce pun osciloscopul în priza. 

Link spre comentariu

Este un defect tipic la acest tip de leduri. astea cad toate deodata. Ieri am avut si eu acest model de tv la reparat, care avea lumina albasta vizibila si prin capac. Toate ledurile luminau in albastru

Link spre comentariu

da au un ceas interior,sau un mic chinez in interior,care cånd vede ca unul da spre albastru,le curåta pe toate.:scarpin

cad in timp,eu am intålnit la ,vestel,china,lg,samsung, leduri intrerupte,si daca schimbai doar ledurile defecte,cånd il aprindeai,surpriza,galbene si albastre,ele se duc in timp,la lg,samsung,e vizibila diferenta pe imagine,la vestel si china,nu vezi diferente decat slab pe fonduri deschise,sau cand desfaci displayul ,

se uita omul la el ,pånå cad ledurile toate in timp,si nu-si da seama de diferentå,cand prind unul desfacut,va pun poze

asta e nedesfacut,e direct led ,deci leduri pe spate,nu edge led,nu din laterale,

IMG-20221125-WA0011.jpg

Editat de iuliantv
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări