Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Anticorpi neutralizanti sarscov2

dan cod

Postări Recomandate

1 minute ago, yo8tot said:

Daca ne uitam la statistici, cele mai nevaccinate tari din Europa sunt alea unde si neincrederea in stat este maxima. Unde lumea e suspicioasa in general.

Rusii nu se vaccineaza cu Sputnik... voiajeaza in Europa pentru vaccin strain. 

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 53
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dan cod

12

• vera

6

• Mircea

4

• sesebe

3

Zile populare

Top autori în acest subiect

"Ai devenit obraznic. DE CE ?"

Pentru ca esti prost crescut si tipi, jignesti, etc  si nu accepti si alte puncte de vedere.

Tu acuzi, dar se pare ca tu esti cel care crede ca detine adevarul suprem.

Du-te la culcare si maine citeste ce ai scris. Poate se ridica ceata de pe neuroni.

Noapte buna !

Link spre comentariu

Testul pentru anticorpi ar face toti banii si doar prostia nu-l omologheaza ca " permis de libera trecere " fara a fi vaccinat. 

Daca un organism are anticorpii necesari, la ce dracu' il mai vaccinezi ? Repari un lucru functional ?? Sau cumva vrei sa-l strici....precum Dorel. 

Link spre comentariu
Acum 1 minut, yo8tot a spus:

Incaodata spun sa fiu înțeles. Nu am făcut topicul asta sa discutam ca e bun sau rău vaccinul. 

Nu am spus sa se vaccineze sau nu cineva. 

Sau unii nu vedeți bine? V-ați pierdut ochelarii? 

Ati citit titlul subiectului? 

Vorbeam strict de anticorpi. 

Unii vaccinați ați sărit ca un arc? De ce? Va e frica? Făceți-vă voi subiect despre vaccin și discutați acolo pro sau contra. Pe mine nu ma interesează nici pro nici contra vaccin. 

Mai citiți odată titlul. Care nu aveți ochelari la îndemână răspundeți după ce ii aveți.

Nu îmi sta în fire sa dau replici din astea dar chiar nu puteți sta în banca voastră cei care nu aveți ce scrie aici?

Link spre comentariu
Acum 3 minute, vera a spus:

Pentru ca esti prost crescut si tipi, jignesti, etc  si nu accepti si alte puncte de vedere.

Cam ce punct de vedere sa accept ? Ca mor oameni prin spitale si unii pe aici se mai intreaba inca daca o fi bine sa ne vaccinam ?
Tu ce parere ai ? Te-ai VACCINAT ?

Link spre comentariu
Acum 2 minute, Sister13 a spus:

Testul pentru anticorpi ar face toti banii si doar prostia nu-l omologheaza ca " permis de libera trecere " fara a fi vaccinat. 

Daca un organism are anticorpii necesari, la ce dracu' il mai vaccinezi ? Repari un lucru functional ?? Sau cumva vrei sa-l strici....precum Dorel. 

In sfârșit un răspuns bun. Mai gândesc unii și cu capul. 

Un mare LIKE

Link spre comentariu
Acum 2 minute, dan cod a spus:

Unii vaccinați ați sărit ca un arc? De ce? Va e frica?

Mergi domnule si te VACCINEAZA si lasa gargara !

Eu nici pe formuri nu va mai dadeam voie sa scrieti la astia anti-vaccin.

Link spre comentariu
Chiar acum, Liviu.Mihaiu a spus:

Mergi domnule si te VACCINEAZA si lasa gargara !

Eu nici pe formuri nu va mai dadeam voie sa scrieti la astia anti-vaccin.

Îți donez dozele mele Gratis. 

Link spre comentariu
Acum 2 minute, vera a spus:

Da, sa faci a 3 doza de vaccin in cap, poate, poate....vei deveni nemuritor si vei impartasi din vasta ta cultura urmasilor, urmasilor .........

Ia auziti-l  si pe asta care se dadea impartial si fata-mare :)

Link spre comentariu
Acum 1 minut, dan cod a spus:

Îți donez dozele mele Gratis. 

Asta este imbeciliatea pe care o posteaza toti cei anti-vaccin pe facebook.
Esti cam dubios dumneata...
Si nu a fost greu sa te fac sa recunosti ca ai deschis acest subiect doar ca sa MANIPULEZI !

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări