Mircea Postat Octombrie 14, 2021 Partajează Postat Octombrie 14, 2021 1 minute ago, yo8tot said: Daca ne uitam la statistici, cele mai nevaccinate tari din Europa sunt alea unde si neincrederea in stat este maxima. Unde lumea e suspicioasa in general. Rusii nu se vaccineaza cu Sputnik... voiajeaza in Europa pentru vaccin strain. Link spre comentariu
vera Postat Octombrie 14, 2021 Partajează Postat Octombrie 14, 2021 "Ai devenit obraznic. DE CE ?" Pentru ca esti prost crescut si tipi, jignesti, etc si nu accepti si alte puncte de vedere. Tu acuzi, dar se pare ca tu esti cel care crede ca detine adevarul suprem. Du-te la culcare si maine citeste ce ai scris. Poate se ridica ceata de pe neuroni. Noapte buna ! Link spre comentariu
Sister13 Postat Octombrie 14, 2021 Partajează Postat Octombrie 14, 2021 Testul pentru anticorpi ar face toti banii si doar prostia nu-l omologheaza ca " permis de libera trecere " fara a fi vaccinat. Daca un organism are anticorpii necesari, la ce dracu' il mai vaccinezi ? Repari un lucru functional ?? Sau cumva vrei sa-l strici....precum Dorel. Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 14, 2021 Partajează Postat Octombrie 14, 2021 Acum 1 minut, vera a spus: Du-te la culcare Ce alte sfaturi mai ai ? Tine lumea cont de sfaturile tale ? Link spre comentariu
dan cod Postat Octombrie 14, 2021 Autor Partajează Postat Octombrie 14, 2021 Acum 1 minut, yo8tot a spus: Incaodata spun sa fiu înțeles. Nu am făcut topicul asta sa discutam ca e bun sau rău vaccinul. Nu am spus sa se vaccineze sau nu cineva. Sau unii nu vedeți bine? V-ați pierdut ochelarii? Ati citit titlul subiectului? Vorbeam strict de anticorpi. Unii vaccinați ați sărit ca un arc? De ce? Va e frica? Făceți-vă voi subiect despre vaccin și discutați acolo pro sau contra. Pe mine nu ma interesează nici pro nici contra vaccin. Mai citiți odată titlul. Care nu aveți ochelari la îndemână răspundeți după ce ii aveți. Nu îmi sta în fire sa dau replici din astea dar chiar nu puteți sta în banca voastră cei care nu aveți ce scrie aici? Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 14, 2021 Partajează Postat Octombrie 14, 2021 Acum 3 minute, vera a spus: Pentru ca esti prost crescut si tipi, jignesti, etc si nu accepti si alte puncte de vedere. Cam ce punct de vedere sa accept ? Ca mor oameni prin spitale si unii pe aici se mai intreaba inca daca o fi bine sa ne vaccinam ? Tu ce parere ai ? Te-ai VACCINAT ? Link spre comentariu
dan cod Postat Octombrie 14, 2021 Autor Partajează Postat Octombrie 14, 2021 Acum 2 minute, Sister13 a spus: Testul pentru anticorpi ar face toti banii si doar prostia nu-l omologheaza ca " permis de libera trecere " fara a fi vaccinat. Daca un organism are anticorpii necesari, la ce dracu' il mai vaccinezi ? Repari un lucru functional ?? Sau cumva vrei sa-l strici....precum Dorel. In sfârșit un răspuns bun. Mai gândesc unii și cu capul. Un mare LIKE Link spre comentariu
Mircea Postat Octombrie 14, 2021 Partajează Postat Octombrie 14, 2021 Eu propun vaccinarea fortata. Si castrarea, la pachet. Link spre comentariu
vera Postat Octombrie 14, 2021 Partajează Postat Octombrie 14, 2021 Da, sa faci a 3 doza de vaccin in cap, poate, poate....vei deveni nemuritor si vei impartasi din vasta ta cultura urmasilor, urmasilor ......... Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 14, 2021 Partajează Postat Octombrie 14, 2021 Acum 2 minute, dan cod a spus: Unii vaccinați ați sărit ca un arc? De ce? Va e frica? Mergi domnule si te VACCINEAZA si lasa gargara ! Eu nici pe formuri nu va mai dadeam voie sa scrieti la astia anti-vaccin. Link spre comentariu
dan cod Postat Octombrie 14, 2021 Autor Partajează Postat Octombrie 14, 2021 Chiar acum, Liviu.Mihaiu a spus: Mergi domnule si te VACCINEAZA si lasa gargara ! Eu nici pe formuri nu va mai dadeam voie sa scrieti la astia anti-vaccin. Îți donez dozele mele Gratis. Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 14, 2021 Partajează Postat Octombrie 14, 2021 Acum 2 minute, vera a spus: Da, sa faci a 3 doza de vaccin in cap, poate, poate....vei deveni nemuritor si vei impartasi din vasta ta cultura urmasilor, urmasilor ......... Ia auziti-l si pe asta care se dadea impartial si fata-mare :) Link spre comentariu
vera Postat Octombrie 14, 2021 Partajează Postat Octombrie 14, 2021 Prin capatana aia de acoperit ti-a trecut ca unii nu se pot vaccina, din diverse cauze? Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 14, 2021 Partajează Postat Octombrie 14, 2021 Acum 1 minut, dan cod a spus: Îți donez dozele mele Gratis. Asta este imbeciliatea pe care o posteaza toti cei anti-vaccin pe facebook. Esti cam dubios dumneata... Si nu a fost greu sa te fac sa recunosti ca ai deschis acest subiect doar ca sa MANIPULEZI ! Link spre comentariu
Mircea Postat Octombrie 14, 2021 Partajează Postat Octombrie 14, 2021 Poate face seful mare si rău un topic unde sa avem dreptul sa ne injuram pe bune si pe preferinte. Da, Doamne!!!! Link spre comentariu
Postări Recomandate