Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Anticorpi neutralizanti sarscov2

dan cod

Postări Recomandate

Acum 12 minute, dan cod a spus:

Știi ce se întâmplă în spitale? Sau vorbești doar sa te afli în treaba.

Vorbesc sa ma aflu in treaba:
IN SPITALE E BINE. Mai ales la UPU si ATI. Mare bine e acolo.
Tu ce faci , esti bine ?
Te-ai VACCINAT ?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 53
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dan cod

12

• vera

6

• Mircea

4

• sesebe

3

Zile populare

Top autori în acest subiect

Chiar acum, Liviu.Mihaiu a spus:

Mai sunteti multi DEZINFORMATORI ? S-a dat semnalul de lupta pe UNITATE ? Sau ce ?

Chiar nu poți crede adevărul? Am Prieten vaccinat în spital cu peste 30% afectat plămânii, Fiul meu vaccinat are covid. Ca nu cred în statisticile lor da este adevărat. 

Să pun aici un mesaj primit de la cineva(nu pot spune cine) care lucrează în spital covid sa vezi atunci de ce mor oamenii?

Link spre comentariu
Acum 3 minute, sesebe a spus:

Sosoanca e vaccinata demult. Cred ca a făcut și doza 3 deja. 

Dar soldatii ei lupta si acum in transee. N-au aflat ca mai bine de 3 miliarde de oameni s-au vaccinat.
Ei intreaba 'nevinovati' : O fi bun vaccinul ? Nu face buba ?

Acum 3 minute, dan cod a spus:

Să pun aici un mesaj primit de la cineva(nu pot spune cine) care lucrează în spital covid sa vezi atunci de ce mor oamenii?

TE ROG, NU !!!!

DESTUL CU DEZINFORMAREA.

OPRESTE-TE !!!

Link spre comentariu
Acum 6 minute, Liviu.Mihaiu a spus:

Vorbesc sa ma aflu in treaba:
IN SPITALE E BINE. Mai ales la UPU si ATI. Mare bine e acolo.
Tu ce faci , esti bine ?
Te-ai VACCINAT ?

Azi mi-am făcut testul de anticorpi. Costa,, enorm de mult,, 90 lei. Unii beau banii ăștia într-o zi. Nivelul anticorpilor mei nu justifica încă vaccinarea. O voi face dacă va fi nevoie. Nu am vrut sa scriu asta aici dar hai ca e cu copy paste. Răspunsul e primit întrebând de un amic internat acolo. 

,, Am întrebat de pacient o rezidentă. A zis ca nu știe cine e, că ei intră la ei le ia saturația și nu stau la povesti. Fac anamneza prin telefon. Nu au medicamente să le dea. Și nu prea se intra la pacienti
Deci e haos
Nu baga nimeni în seamă pacientii
În 2 zile au murit 3 din 40
Fac foi de observație din burta,, 

Na ca să vezi realitatea. Dacă nu crezi ca e real treaba ta. 

Link spre comentariu
Acum 3 minute, dan cod a spus:

Na ca să vezi realitatea. Dacă nu crezi ca e real treaba ta.

Ai dreptate ! Da' ce multa dreptate ai. Cea mai multa dreptate. Unica dreptate.

VEZI-TI DOMNULE DE DOMENIUL LA CARE TE PRICEPI !
OK ?
LASA DATUL CU PAREA IN DOMENIUL MEDICAL.
DE CE NU-TI VEZI DE MESERIA TA ?
CE MAMA DRACULUI VREI SA DEMONSTREZI ?  REALITATI INCHIPUITE IN MINTEA TA ?
SAU CE ?

Link spre comentariu

Asta nu demonstrează decit cit de prosti sint oamenii, și aici ma refer în special la antivaccinisti, care nu știu sa înțeleagă o statistica matematica. 

Toți vin cu exemple de cunoscuți sau cunoscuți ai cunoscuților sau cunoscuți ai cunoscuților cunoscuților care au făcut Covid chiar dacă s-au vaccinat sau au avut efecte adverse nasoale după vaccin, dar uita ca pe lingă aia citiva x de mai sus sint încă mii și milioane care n-au avut nimic, mulți dintre ei scapind de la moarte aproape sigura dacă ar fi făcut o forma mai nasoala de Covid. 

Vaccin mai testat decit acesta prin numărul de pacienți nu cred ca a existat pina acum. 

Unii se leagă de faptul ca nu se știe ce efect ar putea fi peste 10-20 de ani dar nu se gindesc ca unii oricum vor fi morți peste 10-20-30 de ani chiar și dacă n-ar fi apărut pandemia asta și oricum dacă nu se vaccinează nici nu vor apuca 10 ani ca sa se gindeasca la eventualele efecte adverse. 

Link spre comentariu
Acum 5 minute, Liviu.Mihaiu a spus:

Ai dreptate ! Da' ce multa dreptate ai. Cea mai multa dreptate. Unica dreptate.

VEZI-TI DOMNULE DE DOMENIUL LA CARE TE PRICEPI !
OK ?
LASA DATUL CU PAREA IN DOMENIUL MEDICAL.
DE CE NU-TI VEZI DE MESERIA TA ?
CE MAMA DRACULUI VREI SA DEMONSTREZI ?  REALITATI INCHIPUITE IN MINTEA TA ?
SAU CE ?

De ce te-ai băgat aiurea în topicul asta? Vroiam altfel de răspunsuri. Ai poluat topicul aiurea. 

Link spre comentariu

Pt. cei ce gandesc un pic si nu doar put de inteligenta sa se uite in curtea Israelului. In rest eu zic ca e bine sa ne multumim si cu vaccinul, cartile sunt facute si nu o sa vedem noi prea devreme medicamente precum in tarile din vest.

Link spre comentariu
Acum 3 minute, sesebe a spus:

Toți vin cu exemple de cunoscuți sau cunoscuți ai cunoscuților sau cunoscuți ai cunoscuților cunoscuților

Avea Toma Caragiu parca una buna:
"Am un frate care este sora la un spital si mi-a spus ca ..." ceva de genul asta. Asa si astia.

Acum 1 minut, Mircea a spus:

E intelept sa trag concluzia ca Covid nu exista

Nimic nu exista.

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări